Miminka v teple vaků a overalů

Jak udržet vaše miminko i v zimě v příjemném teplíčku? Řešením jsou vaky a overaly z flísu a technických materiálů, které se dají nejen jednoduše proměnit v kombinézu, ale zpravidla jsou i speciálně navrženy do autosedaček.
Miminka v teple vaků a overalů

Do autosedačky rychle, teple, pohodlně

Dětský bílý flísový vak Ljus (na hlavním obrázku vlevo) s dlouhým zipem pro snazší převlékání a přebalování. Vak je ideální i do autosedaček, a to díky připraveným otvorům pro provlečení spodního bezpečnostního pásu autosedačky. Vnitřní podšívka vaku je z bavlny a má veselý puntíkatý potisk. Na konci zipu je měkká ochrana brady, takže zip vašeho drobečka nebude škrábat do obličejíku. Konce rukávů jsou zakončeny praktickým přehrnováním, které nahrazuje rukavičky, a zajišťuje tak příjemný tepelný komfort. Miminku bude v takovém fusáčku jako v pokojíčku a vy nebudete mít strach, že by mu mohla být zima.

Cena: 756 Kč

Klepněte pro větší obrázekVak a kombinéza v jednom

Největší předností víceúčelové zimní kombinézy Reima Jonne je možnost přetvořit ji ve vak pomocí zipů ve vnitřním obvodu nohavic. Tento overal tedy rozhodně není jednosezonní záležitost. Využijete jej jako teplý vak v kočárku, spací pytel anebo jako kombinézu. Velmi praktické jsou také dva dlouhé postranní zipy v celé délce přední strany a odnímatelná kapuce. Aby bylo zabráněno nepříjemnému vyhrnování nohavic při skotačení dítěte, jsou zakončeny odolnou odepínací gumičkou. Důležitým bezpečnostním prvkem jsou reflexní detaily, díky kterým je vaše ratolest dobře vidět za šera nebo při zhoršené viditelnosti. V modrém barevném provedení.

Cena: 2190 Kč

Žhavá novinka pro miminka: termooveralyKlepněte pro větší obrázek

Pohodlný flísový overal Reima Ross je pohodlný, teploučký a lehký. Velmi dobře odvádí vlhkost dále od těla, a tím ho udržuje v suchu a teple. Overal má zapínání na dlouhý zip, který vede až do konce jedné nohavice. Snadněji se tak obléká a i přebalování je s ním hračka. Výhodou flísového overalu je, že velmi rychle po vyprání schne. Pro větší pohodlí dítěte jsou všechny švy ploché a jemné, takže nedřou. Overálek se také skvěle hodí pro zateplení overalů a bund, a to díky plochým patentkám Play Layers.

Cena: 940 Kč

Klepněte pro větší obrázekHeboučký overal

Úžasně měkký flísový overal Melli Reima je nádherně teplý díky jemným chloupkům na vnitřní straně, které v sobě udrží více tepla a zároveň velmi dobře odvádějí vlhkost dále od těla. Praktické rozepínání do konce levé nohavice usnadňuje přebalování a převlékání. U brady má zip chránič, aby nedošlo k poškrábání. Výhodou u flísového oblečení je, že po vyprání velice rychle schne.

Cena: 990 Kč

Do kočáru i autosedačkyKlepněte pro větší obrázek

Flísový vak Keiju s měkkou bavlněnou podšívkou je vybaven praktickým otvorem pro provléknutí bezpečnostního pásu dětské autosedačky či kočáru. Má dlouhý zip pro snazší převlékání a přebalování, na jeho konci je měkká ochrana brady. Konce rukávů jsou zakončeny přehrnováním, které nahrazuje rukavičky, a zajišťuje tak příjemný pocit tepla.

Cena: 1090 Kč

Klepněte pro větší obrázekJako medvídek

Kojenecké dupačky Tutta Newborn jsou celorozepínací a mají medvědí design.

Cena: 474 Kč

Jen pohladit...

Dětský teplý overal Tutta je hebce chlupatý, má dvě kapsičky a zip po celé délce pro snadnější oblékání.

Cena: 720 Kč

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články