Krásné tělo a ňadra i po těhotenství? Ano, díky modelaci prsou

Těhotenství a období, když se miminko narodí, je velká změna v životě celé rodiny. Největší změny ale těhotenství a kojení přináší pro novopečenou maminku. Kromě toho, že je to právě ona, kdo se o drobečka musí nejvíce starat, velkými změnami prochází i její postava.
Krásné tělo a ňadra i po těhotenství? Ano, díky modelaci prsou

A bohužel ne vždy jsou tyto změny pozitivní. Nejvíce si maminky po porodu a skončení kojení stěžují na povadlá ňadra, která jsou jakoby prázdná a tvarově neatraktivní. Nejjednodušší způsob, jak získat zpět v tomto ohledu sebevědomí a atraktivitu, je modelace prsou.

Více možností

V případě modelace prsou se nejedná o jejich zvětšení, lékař pouze upravuje tvar ňader. Vhodná je proto zejména pro ty maminky, které jsou se stávající velikostí prsou spokojené, ale rády by jen zlepšily jejich tvar.

Kdo má zájem o zvětšení a úpravu tvaru prsou, nemusí si zoufat. Modelaci prsou lze samozřejmě kombinovat s různými typy augmentací (zvětšením).

Při dvou hodinové operaci lékař odebere nadbytečnou kůži na prsou, která je příčinou jejich povadnutí. Upraví však i pozici prsních dvorců, což výrazně zlepší celkový vzhled prsou. Snu o mladistvě vypadajících, pevných ňadrech se nemusíte vzdát!

Klepněte pro větší obrázek 
Ukázka výsledku modelace prsou na Brandeis Clinic

Je pro vás modelace prsou vhodná?

  • Neplánujete další těhotenství
  • Jste starší 18 let
  • Jste spokojená s velikostí prsou
  • Jste spokojená se svojí váhou a neplánujete výrazné hubnutí

Pokud pro vás platí všechny čtyři výše uvedená tvrzení, pak by nic nemělo bránit tomu, abyste znovu získala hrudník svých snů. Pro komplexní informace je samozřejmě vhodné smluvit si schůzku přímo s plastickým chirurgem. Tým profesionálů na vás čeká na pražské klinice plastické chirurgie a estetické stomatologie Brandeis Clinic. Již nyní si však můžete přečíst, co zhruba vás čeká.

Měření před zákrokem

Nejprve je samozřejmě nutné zákrok probrat s plastickým chirurgem. Ten vás seznámí s tím, jaký bude mít operace na váš hrudník vliv, co můžete čekat během rekonvalescence i jaké vás mohou potkat komplikace. Když si „plácnete“, domluví se rovnou termín operace i předoperačních vyšetření včetně ultrasonografického vyšetření prsou.

V „Den D“ vás lékař uvede do celkové anestezie, posléze vyměří operační řezy a rozkreslí je na hrudník. Vedenými řezy pak odstraní nadbytečnou kůži, která je hlavním důvodem povadnutí prsou a ztráty jejich tvaru. Rány zašije jemným samovstřebatelným stehem, aby vznikly co nejjemnější jizvy.

Co všechno během operace může lékař udělat?

  • Modifikovat tvar prsou
  • Upravit pozici bradavky
  • Prsa znovu pozvednout
  • Komplexně zatraktivnit vzhled poprsí

Po zákroku strávíte jeden či dva dny hospitalizovaná na klinice a pak vás propustí domů, kde byste měla zachovávat klidový režim. Vrátit do práce se obvykle lze po dvou týdnech od zákroku. Šest týdnů je třeba nosit speciální modelační podprsenku a na dva měsíce budete muset vyškrtnout sporty a namáhavé fyzické aktivity, stejně jako zvedání těžkých předmětů.

A víte, co je na modelaci prsou nejlepší?

Má skvělé výsledky a v podstatě nebolí. Podle pacientek, které výkon absolvovaly, je jediné, co vnímaly, jemné tahání či štípání v místě jizev. To však samo brzy se zhojením odezní.

Jak je to možné? Modelace prsou totiž není zdaleka tak velký zásah do organismu a prsní tkáně a svalu jako je zmenšení či zvětšení prsou. Díky tomu se budete moct vrátit ke svým běžným denním povinnostem velmi brzy.

Zastavte se a domluvte si konzultaci na pražské klinice plastické chirurgie a estetické stomatologie Brandeis Clinic, Králodvorská 13, Praha 1 (vchod na kliniku hned za OD Kotva), tel.: +420 226 291 640, email: info@brandeisclinic.cz

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články