Kouzelné brusinky

Není žádným tajemstvím, že brusinky pomáhají při akutních a chronických zánětech močových cest, ale i při prevenci, zánětech ledvin, inkontinenci či zánětech prostaty. Brusinky mají zkrátka téměř zázračnou moc.
Kouzelné brusinky

Za své schopnosti vděčí brusinky obsahu účinných látek, jakými jsou antioxidanty, D – mannosa, kyselina hippurová a ellagiková, ale za ty nejúčinnější se považují proanthokyanidiny (PAC). Zmíněné látky vytvářejí ochranný film na stěnách močového měchýře a zabraňují přilnutí infekčních patogenů. Přínos představují především brusinkové extrakty, jejichž kvalita se měří podle obsahu PAC. Užívání doplňku stravy s vysokou koncentrací účinných látek - proanthokyanidinů PAC - v denní dávce se tak jeví jako ideální řešení.

Brusinky v lékárně

V případě problému vedou naše kroky obvykle do nejbližší lékárny. V širokém spektru brusinkových preparátů se ale běžný člověk jen stěží orientuje, navíc když každý výrobce tvrdí, že ten jeho preparát je tím „nejsilnějším¨. Potíž je v tom, že mnohé z dostupných preparátů neobsahují dostatečné množství funkčních látek a to i přesto, že obsahují vysoké procento podílu brusinek. Řada klinických testů stanovila minimální potřebné množství PAC, které je účinné při urologických infekcích, na 36 mg PACBL-DMAC denně. Většina výrobců však informaci o obsahu PAC vůbec neuvádí. Chcete-li řešení skutečně funkční, důkladně zvažte svůj výběr a informujte se u svého lékárníka na obsah PAC v kapsli nebo v denní dávce. Lékárník vám může doporučit řadu výrobků z brusinek značky Barny´s, která nabízí komplexní řešení pro potíže s močovým ústrojím pro ženy, muže i pro děti a současně splňuje všechna potřebná kritéria kvality. Navíc Barny´s jako jediný na trhu uvádí metody měření PAC ve svých produktech. Pro urgentní případy jsou vhodné kapsle Barny´s SuperCranberry™ z kanadských brusinek. Jsou až až 3,5 krát silnější než ostatní výrobky na trhu. Mají navíc prodloužený účinek díky rozdělení dávek na dvě denně a působí tak i během noci. Pro více informací navštivte stránky www.kanadske-brusinky.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články