Korunou krásy jsou vlasy, ale jen ty pěstěné a zdravé

Léto se blíží ke svému konci a tak značka Rowenta představuje dvě podzimní novinky v řadě péče o vlasy. A to nejtišší vysoušeč vlasů v Evropě Rowenta Silence Respect a šetrnou stylingovou žehličku na vlasy RespectissimLiss&Curl.
Korunou krásy jsou vlasy, ale jen ty pěstěné a zdravé

Přestaňte budit sousedy a užijte si klidné ráno
Jak? S nejtišším v Evropě (dle nezávislých prodejních panelů, od června 2010 do června 2011) a přitom vysoce výkonným vysoušečem vlasů Rowenta Silence Respect. Ten v porovnání s ostatními vysoušeči vlasů je až 5x tišší s hlučností pouhých 75 decibelů oproti běžným fénům, které průměrně dosahují hlučnosti okolo 83 decibelů. Pro bližší představu doplňujeme, že běžná lidská konverzace se pohybuje okolo 65 decibelů a vzestup letadla dosahuje 140 decibelů.

Maximální tichost zaručí exkluzivní PowerSilence technologie složená z unikátního ventilátoru absorbujícího vibrace uvnitř vysoušeče, kónického tvaru zajišťujícího přímý vstup vzduchu dovnitř bez dalších otřesů, které u běžných vysoušečů zvyšují jejich hlučnost, a bočních otvorů a uzávěrů, které ještě více snižují samotnou hlučnost.

S vysoušečem dosáhnete rychlých a profesionálních výsledků bez kompromisů (příkon 2000 W) a navíc funkcí Respect zabráníte dehydrataci vašich vlasů až o 25%. Tato funkce automaticky nastaví ideální kombinaci teploty a proudu vzduchu, tím eliminuje odpaření volných molekul vody, a tak zajistí hydrataci vlasu a chrání jeho povrch před poškozením.

Klepněte pro větší obrázek

AC motor používaný u profesionálních vysoušečů vydrží až třikrát déle než běžný vysoušeč. Funkce ionizace chrání hydrataci vlasů, dodává jim lesk a hebkost, zabraňuje statické elektřině a vy je tak můžete snadno upravovat. Dokonalý výsledek vysoušení dále nabízí funkce „skutečně“ studeného proudu vzduchu pro fixaci účesu, extra úzký koncentrátor o velikosti 9 mm pro přesnou koncentraci výstupu vzduchu, šest nastavení pro regulaci teploty a proudu vzduchu a difuzér pro větší objem. Pohodlí zaručuje ergonomický tvar a magnetická mřížka výstupu vzduchu.

Nejtišší vysoušeč vlasů v Evropě* Rowenta Silence Respect zaručí klidné ráno či večer vám i vaší rodině a je k dostání od září 2012 za doporučenou cenu 1999 Kč.

Nekonečný styling s maximální ochranou vašich vlasů
Nová revoluční stylingová žehlička na vlasy RespectissimLiss&Curl 100% respektuje zdraví a krásu vašich vlasů a zaručuje jejich ochranu proti lámavosti díky exkluzivní patentované technologii. Kromě ochrany vlasů nabízí tato unikátní žehlička dokonalý profesionální výsledek pro nekonečný styling a natáčení vlasů, kdy současným módním trendem je univerzálnost, individualita a schopnost měnit svůj vzhled.

RowentaRespectissimLiss&Curl se tak přidává do řady výrobků Respectissim, řady pečující o vlasy, která umožňuje významně snížit teplotu potřebnou pro efektivní žehlení nebo natáčení. Patentovaná technologie StraightOptimizer umožňuje vlasy dokonale vyžehlit při nižší teplotě než běžná žehlička. Již při 170 °C vyžehlí stejně efektivně jako běžná žehlička při 230 °C (test proveden na odolnost necitlivých vlasů středoevropského typu proti polámání – Francie/únor 2011).

Pro Curling systém inspirovaný profesionální technikou natáčení vlasů natočí vlasy snadno a rychle od kořínků ke konečkům, a vykouzlí tak profesionální styling, který dlouho vydrží. Žehlička má zaoblený tvar se speciálními hranami, které vyvolávají tření vlasu. Během chvíle vytvoříte pevné i volné vlny, podtočení konečků či styling ofiny stejným způsobem a technikou jako kadeřníci.

Klepněte pro větší obrázek

Fantasticky hladké, lesklé a zdravé vlasy zajistí Ultrashine NANO Ceramic povrch s exklusivními keramickými mikročásticemi na tenkých plátech, které vlasy dokonale ochrání a zvýší efektivitu žehlení. Funkce ionizace chrání hydrataci vlasů, dodává jim lesk a hebkost, zabraňuje statické elektřině a umožňuje je snadno upravovat.

Kombinace vysoce výkonných pohyblivých žehlicích desek vyvíjející stejnoměrný tlak na vlas spolu s nastavitelnou profesionální teplotou (až 230°C) dokonale a snadno vyžehlí všechny typy vlasů a i ty nejtenčí prameny. Pro kontrolu správné teploty slouží LCD displej. Žehlička se nahřeje do 30 vteřin a lze ji okamžitě použít. Funkce fixace teploty zaručí vámi nastavenou teplotu po celou dobu úpravy vlasů.  Snadné a pohodlné skladování zajišťuje speciální žáruvzdorné pouzdro. Součástí balení jsou i tipy, jak si jednotlivé účesy snadno vytvoříte.

Šetrná stylingová žehlička proti lámavosti vlasů RespectissimLiss&Curl je k dostání od září 2012 za doporučenou cenu 2499 Kč.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články