Kluci zbožňují auta! V jakémkoli věku…

Maminky chlapečků budou určitě souhlasit, láska mužů k vozům začíná už někdy v miminkovském období. Už malý „lezec“ sáhne neomylně po autíčku a okamžitě bude vědět, k čemu slouží kolečka a jaké zvuky auto vydává.
Kluci zbožňují auta! V jakémkoli věku…

Pokud tedy tápete nad tím, čím obdarovat syna, vnuka, synovce, tak určitě neuděláte chybu, když se poohlédnete po nějakém dvoustopém vozidle.

Z míčku auto
S autíčky se nemusí jen jezdit po podlaze. Mohou se mávnutím kouzelného proutku měnit v barevnou kouli a zase zpátky na rychlé autíčko. Sérii tvoří několik různých typů autíček, které se barevně i tvarově odlišují.

Výhodou autíčka je to, že se snadno složí i jednou rukou. Děti si mohou hrát s Hot Wheels Ballistiks stejně jako s klasickým autíčkem, navíc jej ve tvaru koule mohou kutálet po podlaze a s očekáváním sledovat, kdy se rozbalí. Zábavu si užijí také, když ji vyhodí do vzduchu a na podlahu dopadne auto.

Akční autíčka přináší klukům hru, která je akční a zábavná, ale zároveň vyžaduje soustředění, pohotovost a trénuje odhad vzdálenosti při vystřelování na cíl. 

Klepněte pro větší obrázek

Hasičská stanice pro mladé záchranáře
Touží vaše dítě po tom stát se záchranářem? Dopomozte mu k tomu připojovací sadou Cliffhanger Hasičská stanice, kterou lze jednoduše připnout pomocí svorek ke stolu nebo dveřím a dobrodružství může směle začít.

Populární hračky Matchbox pro kluky mají na našem trhu již dlouholetou tradici. Jsou bezpečné a vyrábí se z kvalitních materiálů. Navíc slibují skvělou zábavu vašim dětem, které si je doslova zamilují. Možnost snadného uchycení požární stanice ke dveřím či stolu nabízí zcela novou dimenzi hraní – hračka v prostoru vyřeší starosti s místem velmi netradičním způsobem, který z praktického hlediska ocení nejedna maminka. Využít se dá pak prostor pod hračkou, kde si dítě může postavit třeba silnici, nebo vedle hračky. www.mattel-katalog.cz

Klepněte pro větší obrázek

 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články