Kdy už tam budém?

Rodičovství je těžká práce. Těžká nejen z hlediska přežití bez spánku, bez oddechu a bez společenského uznání, ale i z hlediska zápřahu, který se jednoduše musí odvést.

Kočárek je v tomto těžkém životním období nástrojem, na kterém tak trochu stojí a padá, v jaké  náladě, případně s jakými následky na zdraví duševním i tělesném jej zvládnete.

Kočárek Bugaboo Donkey, pojmenovaný podle věrného, spolehlivého a nesmírně pracovitého oslíka, byl vymyšlený pro rodiče, kteří mají naloženo moc, aby se nadřeli málo.

„Jasně, že si můžeš vzít tu motorku. I meč, panenku, stan, dva obědy. Všechno unesu. I bráchu!“

Kočárek Bugaboo Donkey je vůbec prvním kočárkem, který ve třech snadných krocích a během několika vteřin změníte z kočárku na jedno dítě na kočárek pro dvě děti. Což je ta nejpraktičtější věc, kterou kdy kdo vymyslel pro rodiče dvou v rychlém sledu po sobě narozených dětí!

Skládání Bugaboo Donkey je otázkou několika málo vteřin. Složí se v celku ať je v mono či duo konfiguraci, s jednou či dvěma sedačkami, jedním či dvěma lůžky nebo jednou sedačkou a jedním lůžkem. Díky tomu, že ve složeném stavu stojí zpříma je ideální pro snadné a rychlé skladování.

Velká zadní nafukovací kola zajistí snadnou jízdu jakýmkoliv terénem. Naopak ve městě oceníte menší přední otočná kola o 360°, která lze v případě potřeby zaaretovat napevno. Když se rozhodnete vyjet si s Bugaboo Donkey na pláž či do sněhu zajisté oceníte funkci 2 kol. V této pozici složíte podvozek s koly k sobě a kočárek pak vezete jen na dvou kolech. Díky této funkci je projíždění pískem či sněhem snadnější.

Bugaboo Donkey v sobě skrývá mnohá důmyslná řešení, která usnadní používání kočárku nejen vám, ale též vašemu dítěti. Výškově nastavitelné ramenní pásy, otočná sedačka pro či proti směru jízdy a polohování zad jsou u kočárku Bugaboo Donkey samozřejmostí. Proti směru jízdy lze kočárek nastavit do 3 poloh (sed, pololeh a leh), po směru jízdy do dvou poloh (pololeh a sed). Jako rodiče oceníte hned dvě možnosti pro ukládání všech nezbytných věcí - menší nákupy umístíte do postranního koše  o objemu 18 litrů, který lze snadno odejmout a vzít sebou, větší nákupy umístíte do velkého koše (22 litrů) pod kočárkem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Elegantní a stylový za každých okolností

Limitovaná edice Classic+ Collection přichází i v modelu Bugaboo Donkey. Kolekce Classic+ Collection je v perfektně sladěném barevném provedení, včetně sluneční stříšky, potahu sedačky a hlubokého lůžka. Aby nic nerušilo výsledný dojem, je i postranní koš vyroben ve stejném odstínu.

Jak správně koupit Bugaboo Donkey? Jaký kočárek Bugaboo je ten správný?

Základní vlastnosti, míry, váhy a materiály i obsah sad? To všechno najdete precizně ale stručně popsané na eshopu MyBabyStore.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články