Kam se můžete bez obav vydat i s miminkem v kočárku? Známe skvělá místa

Jaro je tady a nastává ideální čas na procházky. Posbírejte děti, manžela, babičky nebo kamarádky s jejich rošťáky a vyrazte o víkendu ven!
Kam se můžete bez obav vydat i s miminkem v kočárku? Známe skvělá místa

VZHŮRU NA KRÁLOVKU!

Nenajdete přívětivější hory, kde se můžete toulat nádhernou přírodou i s nejmenšími ratolestmi, než jsou Jizerky, protkané pohodlnými cyklostezkami, na které se vejdete i s celým pelotonem kočárků.

Nechte auto na hlídaném parkovišti v Hraběticích (jen kousek od rodinného lyžařského areálu Severák) a vykročte po zelené turistické značce směrem k rozhledně Královka. Příjemnou procházkou dojdete mezi chatami, loukami a nakonec lesem ke kamenné rozhledně na vrcholu hory Nekras.

Kam s dětmi mezi svátky? Vyzkoušejte naše tipy na úžasné stezky pro děti

Kam s dětmi mezi svátky? Vyzkoušejte naše tipy na úžasné stezky pro děti

Ta je otevřena denně a naskytnou se vám z ní výhledy na Jablonec nad Nisou, Bedřichov, a když budete mít štěstí na počasí, uvidíte jako na dlani také Český ráj. Rychlý oběd si dejte v samoobslužné restauraci Sluneční terasa, zatímco se malí neposedové vyřádí na velkém venkovním hřišti s prolézačkami.

Nedaleko se nachází také slavná (nově zrekonstruovaná) Prezidentská chata a věřte, že zdejší hovězí svíčkové ani meruňkovému koláči s tvarohem prostě neodoláte!

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články