Jste těhotná, ale nepříbíráte? Důležitější je správný vývoj miminka

Zatímco kamarádky řeší, aby moc nepřibraly, vám i v pátém měsíci netaktní kolegové dokážou zvednout mandle poznámkou, jestli jste to nepřehnala s obědem. Užijte si genetickou výhodu a buďte si jistá, že bříška se dočkáte.
Jste těhotná, ale nepříbíráte? Důležitější je správný vývoj miminka

Záleží na tom, zda jste štíhlá nebo ne

Pokud jste štíhlá, jíte zdravě a pravidelně sportujete, pravděpodobně na vás těhotenství dlouho vidět nebude. Po jeho potvrzení se asi hned nezačnete cpát za dva a konzumovat nezdravé dobroty, ani neskončíte se sportem, který vám dělá radost.

Při nevolnostech a nižším tlaku v prvních třech měsících je otrava, že vás nikdo nepustí v tramvaji sednout, ale buďte asertivní a o uvolnění místa požádejte, pokud ho potřebujete (máte přeci těhotenskou průkazku).

Video: Jak se promeňuje ženské tělo v těhotenství

A jinak to má samá pozitiva – nemusíte dlouho měnit šatník, dobře se vám spí, nebolí vás záda ani nohy. Já jsem si až do sedmého měsíce vystačila s tričky od sestry, která má o velikost víc než já, zimní kabát jsem dopla ještě na konci osmého měsíce.

Džíny do boku jsem vyměnila až po čtyřech měsících za těhotenské. Největší spotřebu jsem paradoxně měla podprsenek – od prvního měsíce jsem je měnila snad co dva týdny. Jasný důkaz, že v těhotenství přibere každý, i když to na první pohled není vidět.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články