Jaká matka, taková dcera

Být dcerou slavné maminky, případně maminkou slavné dcery, určitě není jednoduché. Přináší to s sebou zájem novinářů i veřejnosti. V soukromí jsou ale ony slavné dámy stejné jako my, prožívají své vztahy se všemi jejich radostmi i starostmi. Nás zajímalo, co která dcera zdědila po své mamince a jak spolu vycházejí.
Jaká matka, taková dcera

Blythe Danner a Gwyneth Paltrow

Jaká matka, taková dcera, tohle pořekadlo platí na Blythe a Gwyneth jako ulité. Jsou si podobné, obě jsou herečky, obě holdují zdravé stravě, mají stejně vybraný vkus, vyhýbají se skandálům (nepočítáme probíhající rozvod Gwyneth) a obě jsou obdivovány pro svou klidnou a skromnou povahu, která se uprostřed marnivého Hollywoodu hned tak nevidí. Po smrti Gwynethina otce spolu maminka s dcerou drží ještě více a teď se navíc budou vídat častěji než dříve. Gwyneth se i s dětmi hodlá odstěhovat z chladné Anglie zpátky do Ameriky. Stesk po domově a rodině byl prý jedním z důvodů rozchodu slavného páru Gwyneth a Chrise Martina.

Klepněte pro větší obrázek

Hillary Clinton a Chelsea Clinton

Maminka Hillary má za sebou rušný život a Chelsea prý od ní mnohé pochytila , především ženský nadhled a umění stát opodál, ale i přesto ovládnout situaci. Přestože Chelsea netouží po politické kariéře jakou prožili její rodiče, v politice se pohybuje, ovšem jako televizní reportérka.

Klepněte pro větší obrázek

Susan Sarandon a Eva Amurri

Dcera herečky a režiséra jde v rodinných filmařských stopách a věnuje se herectví. Přestože její kariéra zatím nedosahuje maminčiných úspěchů, zdá se, že se tím nijak netrápí. Platí za velmi příjemnou dívku.

Klepněte pro větší obrázek

Goldie Hawn a Kate Hudson

Říká se jim „zlaté holky" pro jejich zářivě blonďaté vlasy. V případě Kate padlo jablko hodně blízko stromu, protože se věnuje herectví stejně jako její Oscarem oceněná maminka. Obě dámy jsou spolu často k vidění a vzájemný vztah si pochvalují.

Klepněte pro větší obrázek

Ivana Trump a Ivanka Trump

Podobu s matkou Ivanka nezapře. Obě svou kariéru začínaly jako modelky, ovšem s tím rozdílem, že Ivana neměla v zádech podporu vlivných rodičů. To Ivanka se narodila do bohatství a přepychu. Zdá se, že i navzdory tomu byla vychována skromně, je maminkou dvou dětí, žije spíše v ústraní a otci pomáhá v rodinných obchodních záležitostech.

Klepněte pro větší obrázek

Beyoncé Knowles a Tina Knowles

Čokoládová zpěvačka zdědila po své mamince krásu i vkus. Obě dámy jsou v módním světě jako doma a i proto spolu založily značku oblečení House of Deréon. Byznys jim šlape a vzájemný vztah také.

Klepněte pro větší obrázek

Kathy Hilton a Paris Hilton

Maminka Paris by si přála, aby její dcera nebyla terčem bulváru, nerozhazovala peníze a neobrážela večírky. Ráda by, kdyby z ní byla důstojná dáma reprezentující rodinnou síť hotelů Hilton. Paris si ale život s neomezeným účtem užívá plnými doušky a zdá se, že ani maminčiny domluvy jí nezastaví.

Klepněte pro větší obrázek

Demi Moore a Rumer Willis

Rumer je nejstarší dcerou krásné Demi a drsňáka Bruce Willise. Čas od času se objeví na přehlídkovém mole a s otcem si zase vyzkoušela malé roličky před kamerou. Zatím ale ještě neví, kterou ze šoubyznysových kariér si nakonec vybere.

Klepněte pro větší obrázek

Priscilla Presley a Lisa Marie Presley

Elvisova žena byla a je krásná a Lisa po ní mnohé zdědila. Otce ovšem také nezapře, už jen díky tvaru úst. Od teenagerských let se Lisa pohybuje ve světě módy, herectví i hudby (byla ženou Michaela Jacksona), ale ničemu jakoby se nevěnovala pořádně. Má trochu rozháraný život, ale i tak je o poznání klidnější než život jejích rodičů.

Klepněte pro větší obrázek

Mamie Gummer a Meryl Streep

Světlou kůži i ostře řezaný nos, to všechno zdědila Mary Willa, řečená jednoduše Mamie, po své výjimečné matce. Zdědila i herecké geny. Hraje většinou v seriálech a mezi kolegy platí za velmi milou a oblíbenou dívku. I v tomhle je jako její matka.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články