Maminka.czNezapomínejte na sebe

Jak si najít čas sama na sebe? Buďte na sebe přísná a relax si dejte befelem

Lenka Čopáková 27.  3.  2017
Rovnice, ke které pořád hledáte řešení: Čas pro sebe rovná se utopie na druhou. Neustále lítáte na řetízkáči se sedačkami „rodina, domácnost, práce“ a jste ráda, když spadnete večer do postele. Vyskočte! Kolotoč tím nezastavíte, ale uvidíte, že se bude točit zázračně dál. I bez vás.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Někdo si to umí zařídit

Mám kamarádku se čtyřmi dětmi, což už samo o sobě svádí k hysterii, nestíhačství, nevyspání a času pro sebe nula. Já mám ten pocit často i se dvěma potomky.

Takže když jsem se jí naposledy nemohla dovolat (protože byla zrovna na tenise, pak jela pro dvě děti, vezla další dvě na kroužek a pak šla na angličtinu), volala jsem jí druhý den.

Ale to byla zrovna na kosmetice a pak pospíchala do práce a z práce na kurz astrologie a poté na jógu. Další den odlétala do Dublinu s kamarádkou. No tak pardon?!

Partneři nebo jen máma a táta? Nezapomínejte na sebe

Vciťujete se do mého pocitu „cojásitadyhrajunamatkunestíhačku“, když někdo s dvojnásobným počtem ratolestí stíhá děti, práci a hlavně sebe? Hlavně sebe!

Témata: Časopis Maminka, Jen pro maminku, Chování a vztahy, Rodina a vy, Sam, astrologie, Nezapomínejte na sebe, Masáže, Knížka, Ideální začátek, Pojem, Lenost, Čas, Krátká procházka, Dej, Relax, Naplánování, Najít, Čas strávený, Společný den, NLP, Táňa, Astrolog, Mejdan, Povel