Jak rychle proměnit dětský pokojíček?

Hledáte inspiraci pro krásně vyzdobený dětský pokojíček, ve kterém se vaše ratolesti budou cítit jak v malém království? Rychlým a jednoduchým způsobem, kterým pokojíček můžete změnit, je dětské povlečení s roztomilým motivem.
Jak rychle proměnit dětský pokojíček?

Pro holčičky:

Dopřejte své malé princezně sny plné fantazie s povlečením VÍLY. Dětské povlečení s kouzelnými vílami je laděno do jemných pastelových odstínů levandulově fialové barvy. Povlak na polštář je z obou stran stejný. Povlak na přikrývku z vrchní strany zdobí motiv krásných víl a spodní strana je po celé ploše pokryta drobnými vílami v květinových srdcích.

Klepněte pro větší obrázek

Pro kluky:

Piráti s truhlou plnou zlata jsou hlavním motivem dětského povlečení PIRÁTSKÁ VÝPRAVA. Veselé barevné postavičky skvěle vynikají na tyrkysovém podkladu. Povlak na polštář je z obou stran stejný. Na vrchní straně povlaku na přikrývku naleznete dva veselé piráty radující se z truhly plné zlata a spodní strana je po celé ploše pokryta drobnými pirátskými postavičkami a motivy.

Klepněte pro větší obrázek

Veselý spánek

Povlečení můžete doplnit třeba o jednobarevné povlaky na malé polštářky v červené, žluté nebo zelené barvě a postel tak bude ještě o mnoho veselejší.

Klepněte pro větší obrázek

Lůžko se dá jednoduše zpestřit i zářivým barevným prostěradlem, které bude ladit s povláčky. Ideální jsou napínací prostěradla s všitou gumou, snadno natahují na matraci, takže s povlékáním nebudete mít během vánočního shonu velké starosti.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv vzor a barvu, myslete také na kvalitu materiálu. Zvláště děti by rozhodně neměly mít v posteli umělé tkaniny, jakými jsou mikrovlákno nebo mikroplyš. Zdravý spánek jim dopřejete díky přírodním materiálům – nejlepší a nejdostupnější volbou je 100% bavlna. 

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články