Jak jsem si opravdu užila mateřskou dovolenou!

Komerční článek - Jste na mateřské dovolené a přitom nevíte kam dříve skočit? Nejraději byste se věnovala svému drobečkovi, ale musíte zvládat starost i o domácnost? Nemusíte! Pořiďte si pomocníka!
Jak jsem si opravdu užila mateřskou dovolenou!
Propagace značky RobZone. Mojebetynka.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.
 
Na začátku letošního roku se naše rodina poprvé rozrostla a domů z porodnice jsme si s manželem přivezli malého drobečka Rozárku. A jak to tak bývá prvotní rozčarování a nadšení po čase vystřídaly i probdělé noci, přemlouvání, kdo k Rozárce právě teď vstane z postele a kdo ji přebalí. Ačkoli jsme si slibovali, jak se o všechnu péči budeme dělit a se vším si pomáhat, při manželově náročné práci nakonec všechna starost o naše zlatíčko a domácnost stejně zůstala na mne.

Klepněte pro větší obrázekA mohu vám upřímně říct, být na mateřské dovolené není žádný med, ačkoli si to často mnozí muži myslí. Celý den se starat o miminko, které potřebuje neustálou péči a mít oči na stopkách je velmi vyčerpávající. Často jsem za celý den nenašla chvilku, abych si v klidu vychutnala nějaké jídlo a na běžný úklid domácnosti už mi nezbýval čas ani myšlenky.
 
Dny utíkaly jako voda a Rozárka se začala batolit po podlaze. Při pohledu na naši plovoucí podlahu se ve mne ozval hlas zodpovědné matky, která nevpustí své zlatíčko jen tak na podlahu do divočiny prachu a smítek! Nedá se nic dělat, je nutný řádný úklid! A tak mi nezbylo než se pustit do vysávání a vytírání, i když bych raději čas trávila s Rozárkou nebo si trochu oddychla.

Když manžel zaznamenal, jak moc jsem večer od večera unavenější, jako hlava rodiny prohlásil, že takto už to dál nejde! Následující den přinesl domů nového miláčka a naše rodina se opět rozrostla o dalšího člena. Jmenuje se Roomy a je to robotický vysavač. Velký pomocník, který mi nesmírně ulehčil každodenní úklid.
 
Nyní stačí tak málo... Zapnu Roomy a on uklidí podlahu za mne úplně sám! A já se mohu vydat s Rozárkou ven a o úklid se již nemusím starat. :-) Když vím, že mě čeká náročný týden, naprogramuji Roomy dopředu, vysavač se sám ve zvolený čas zapne, uklidí a poté se sám zaparkuje do nabíjecí základny a nabíjí se. Nepotřebuje žádné sáčky, jen stačí občas vysypat sběrný koš se smetím. Podlaha je perfektně uklizená a dokonce vydezinfikovaná UV světlem. A já si mateřskou dovolenou konečně opravdu užívám.
 
RobZone

Robotický vysavač Robzone Roomy vaší podlahu zbaví prachu a vydesinfikuje i několikrát denně, jak si jen budete přát. Díky souhře šesti účinných čisticích mechanizmů bude vaše podlaha perfektně uklizená.
 
Klepněte pro větší obrázek 
Má antistatický mop
Antistatický mop z mikrovlákna nasucho během vysávání stírá i velmi jemný prach z hladké podlahy. Tuto novou technologii jistě uvítají alergici a maminky s batolaty.
Desinfikuje
Nejmodernější způsob desinfekce. Technologie využívaná ve zdravotnictví. Ultrafialové záření poškozuje strukturu molekul DNA bakterií a virů a tak jim znemožňuje rozmnožování. Zbavuje podlahu škodlivých mikroorganizmů přežívajících převážně v kobercích a jemných prachových částicích. Působí antialergicky a desinfekčně.
 
Klepněte pro větší obrázek 

Vymete každý kout
Boční rotující kartáček důkladně vymetá kouty a jemný prach podél zdí. Díky praktickému nízkému profilu bez problému vyčistí i těžko dostupné místa pod skříní, pohovkou nebo postelí.

Rozpozná i velké smetí
Zvládne vysávat i skutečně velký nepořádek. Díky inteligentnímu procesoru sám během úklidu rozpozná větší nepořádek a důsledně se na něj zaměří. Pokud se Vám převrhne květináč nebo rozsype cokoliv v kuchyni, pak zvolte přímo SPOT program, během něhož vysavač důkladně vyčistí plochu 1m2 a nahradí tak i domácí příruční vysavač.
 
Klepněte pro větší obrázek 

Schody nejsou překážkou
Citlivé IR senzory umístěné na podvozku vysavače zaznamenávají nerovnosti na podlaze na které vysavač Robzone okamžitě reaguje. Zaregistruje-li schod, elegantně se mu vyhne a pokračuje v úklidu, nikdy nespadne dolů!

Vlastní virtuální zeď
Virtuální zeď využijete pro vymezení plochy k úklidu. Nechce, aby robot projel do dalších místností? Chcete, aby robot celou uklízecí dobu věnoval jen části vaší rozlehlé obývací místnosti? Využijte právě virtuální zeď. Stanice virtuální zdi vysílá infračervené paprsky, které nahrazují skutečnou zeď.
 
 Klepněte pro větší obrázek

Dálkové ovládání pro větší pohodlí
Robotické vysavače Robzone můžete také pohodlně navigovat dálkovým ovládáním. Tento zábavný způsob ocení zvláště muži, neboť vysavač lze ovládat podobně jako autíčko. A naopak ženy jistě využijí možnost přivolat si robota na rozsypané smetí nebo drobný nepořádek.

Robotické vysavače Robzone je možné zakoupit přímo na webových stránkách www.robzone.cz a jsou momentálně nabízeny ve dvou řadách. Exkluzivní řada ROBZONE ROOMY v cenové hladině 10 490 Kč - 12 990 Kč a standardní řada ROBZONE ROBEE v cenové hladině 5 800 Kč - 7 560 Kč.

www.robzone.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články