Jak by vypadaly děti slavných párů?

Koho baví sledovat partnerské propletence světových hvězd, tomu britský deník Daily Mail kápl do noty. Pustil se totiž do zajímavého experimentu. Vybral pět slavných párů posledních let, jejichž vztah už je minulostí, a zaspekuloval si, jak by asi vypadali jejich potomci.
Jak by vypadaly děti slavných párů?

Deník ve spolupráci s odborníky na počítačovou grafiku zkombinoval tváře každého z páru pomocí speciálního programu. Tak vznikl portrét jejich domnělého dítěte. „Z každé tváře jsme vybrali výrazné znaky, které by tvář fiktivního potomka mohla zdědit, a ty potom pomocí programu dali dohromady," vysvětluje postup hlavní grafik. Samozřejmě je jasné, že výsledky nemůžete brát vážně, ale jen pro pobavení. A proč ne.

Demi Moore a Ashton Kutcher (foto nahoře vlevo)

Krásná tmavovláska a mladý nevybouřený rošťák o dítě dlouho usilovali, ale protože Demi už není nejmladší, nepovedlo se. Nakonec se tedy Ashton poohlédl po mladší partnerce a manželství vzalo zasvé. Škoda, jejich dcera by byla rozhodně zajímavá dívka.

Klepněte pro větší obrázek

Princ Harry a Chelsy Davey

Celých šest let byli britský královský zrzek a dcera jihoafrického milionáře nerozlučným párem a vypadalo to na svatbu. Jenže pak začal Harryho bratr William plánovat svatbu s Kate a Chelsy na vlastní oči viděla, co by ji ve zlaté kleci čekalo. Musela by hodit za hlavu všechna studia i vysněnou práci a věnovat se jen královským povinnostem. Usoudila, že to není život pro ni, a prince opustila. Jejich potomek by dost možná po otci zdědil ryšavé vlasy i rošťácké chování a královskou rodinu by stejně jako tatínek trochu poškádlil.

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Brad Pitt a Jennifer Aniston

Manželství seriálové a filmové hvězdy ukončila Angelina Jolie, když se při natáčení filmu Pan a paní Smithovi zamilovala do svého hereckého partnera. Ten jejím svodům neodolal. Navíc se říkalo, že vztah Brada a Jennifer ztroskotal právě na dětech. Zatímco Brad je chtěl hned, a čím víc tím líp, tak Jennifer chtěla ještě chvíli budovat kariéru. Nakonec jí tedy zůstala jen kariéra a Brad má dnes s Angelinou už tři vlastní děti.

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Tom Cruise a Penélope Cruz

Tři roky byly filmové hvězdy podobných jmen mileneckým párem. Nakonec ale temperamentní Španělka a příliš vážný a scientology vedený Američan nenašli společnou řeč a rozešli se. Penélope má dnes už dvě děti s hereckým kolegou Javierem Bardemem a Tom dceru Suri s Katie Holmes. Zatímco Penélope to klape, Tom už je zase sám. Kdyby spolu tehdy zůstali, kdo ví, jak by to dopadlo. Dceru by ale měli hezkou, co říkáte?

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Johnny Depp a Kate Moss

Modelka a herec spolu prožili bouřlivé čtyřleté období, na jehož konci byl ještě bouřlivější rozchod. Kate ho tehdy neunesla a skončila ve společnosti alkoholu a drog. Johnny tehdy tvrdil, že mu vadila partnerčina práce, její rozlítanost a celý modelingový kolotoč. Toužil po klidu. Ten nakonec skutečně našel až ve Francii v náruči zpěvačky a herečky Vanessy Paradis, s níž se ale nedávno rozešel.

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články