Ideální rodinná dovolená? Řecko!

Poznávání vzdálených krajů je oblíbenou činností nejen dospělých, ale rovněž dětí. Rodinné dovolené se proto jen tak něco nevyrovná. Kam ale konkrétně vyrazit a jak co nejvíce ušetřit při zachování plného komfortu?
Ideální rodinná dovolená? Řecko!

Dovolená v okruhu celé rodiny je zážitkem pro všechny zúčastněné. Existuje pochopitelně celá řada míst, kam vyrazit. Velice zajímavou destinací je kupříkladu Řecko. Vždyť posuďte sami – překrásné pláže, slunce po většinu roku, nádherná příroda i mnoho historických památek! Jestliže tedy již s předstihem hledáte tip na dovolenou pro rok 2014, začněte uvažovat o Řecku.

Poznávejte Řecko s celou rodinou

Zájezd s celou rodinou samozřejmě není levnou záležitostí, proto vždy sledujte nabídky Last Minute jednotlivých cestovních kanceláří, ačkoli je právě nyní lepší hledat výhodné nabídky First Minute pro rok 2014. Důležité je rovněž ubytování v Řecku pro celou rodinu, které pochopitelně musí splňovat mnoho požadavků. Většina hotelů v této zemi je ovšem na vysoké úrovni, takže není žádný důvod k obavám.

Zaměříme-li se alespoň v krátkosti na konkrétní destinace, můžete se svou rodinou navštívit místa na pevnině, jako je Attika nebo Chalkidiki (o této oblíbené destinaci na severovýchodě Řecka se více dočtete zde), ale také celou řadu ostrovů. Ať už se jedná o Samos, Kos, ostrov Lefkada, Rhodos nebo populární ostrovy Korfu a Kréta, vězte, že zde naleznete vyžití jak Vy se svým protějškem, tak Vaši potomci, a to nejen při vodních radovánkách.

Klepněte pro větší obrázek

Greece Tours – dovolená v Řecku za zajímavé ceny

Cestovní kancelář Greece Tours má za sebou již více než dvě desítky let úspěšné existence, o svou dovolenou se proto nemusíte v žádném případě strachovat. Ba co víc, zájezdy do mnoha velezajímavých řeckých destinací u nás seženete za příznivé ceny. Stačí tedy navštívit web Greece-tours.cz, na kterém najdete všechny podrobnosti o dovolené v Řecku pro celou rodinu, o které budete ještě po letech s nostalgií diskutovat.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články