I v pohodlném oblečení vám to může slušet a navíc budete in!

Pohodlné oblečení, zvláště pokud celý den trávíte s dětmi nebo vám každým dnem roste víc a víc bříško, jistě oceníte.
I v pohodlném oblečení vám to může slušet a navíc budete in!

Jako vhodný kousek se nabízejí legíny. Hit osmdesátých let, který se do šatníků opět před časem vrátil. Nepleťte si ale legíny a legíny. Zapomeňte na to, že vytáhnete ze skříně své oblíbené kousky z náctiletého období!

Dnes má tento kousek šatníku, který tvoří pomyslný střed mezi punčochami a kalhotami, zcela jiný vzhled. Zdobí jej zajímavé vzory, barvy a legíny se také vyrábí z praktičtějších materiálů. Nemusíte se tedy bát je obléci i do společnosti, ne jen na vynešení koše nebo na vytváření báboviček z písku. 

Calzedonia přichází pro letošní jaro s modely legín, které pomohou vytvořit aktuální rockový nebo rebelský look. Objevují se zde vzory křížů, vesmírný potisk, černé puntíky, kožený vzhled, maskáčový vzor, rafinované průstřihy či stříbrné nýty.

Klepněte pro větší obrázek

Pokud zatoužíte po trendy punčochách, zkuste novinku. Tou jsou punčochy zdobené klasickými vzory tetování. Calzedonia pro tuto příležitost také vytvořila speciální stránku na adrese calzedoniatrendspotting.tumblr.com, kde uvidíte jednotlivé kousky přímo v akci, tedy na fotografiích slečen a dam z různých koutů světa. Inspirujte se!

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články