Hvězdné zásnuby

Jak vás partner požádal o ruku nebo jak byste si přála, aby to udělal? Britský deník The Sun zjistil, jak probíhala žádost o ruku u slavných párů. Třeba to vašeho milého bude inspirovat.
Hvězdné zásnuby

Heidi Klum a Seal

Přestože tohle manželství se už rozpadlo, jeho začátky byly romantické. Z žádosti o ruku muselo Heidi doslova mrazit v zádech, a asi nejen tam. Seal ji totiž požádal v iglú uprostřed studených kanadských hor.

Princ William a Kate Middleton

Zatímco své ano řekl nejsledovanější pár planety před miliony televizních diváků, žádost o ruku si prožili jen sami dva. Princ požádal milovanou Kate na jejich společné cestě po Keni uprostřed slonů a žiraf. Svou žádost William zpečetil prstenem své matky Diany, který nosil tři týdny v batohu, než nastala ta nejlepší chvíle, kdy ho Kate dát. No, není to romantické?

Mariah Carey a Nick Cannon

Tenhle pár si na romantiku potrpí. Nick požádal Mariah o ruku sladkým prstenem, a to doslova. Byl to lízátkový prstýnek, z něhož se pak ale vyklubal prsten s diamantem. Požádal ji na terase svého newyorského apartmá, z něhož má výhled na proslulou Empire State Building, kterou nechal rozsvítit ve zpěvaččiných oblíbených barvách – fialové a růžové. Po nákladné svatbě si manželé zopakovali manželský slib ještě dvakrát, a vždycky to byla romantika až na půdu – nejprve v porodnici hned po narození jejich dvojčátek a podruhé na Eiffelovce v Paříži.

Tori Spelling a Dean McDermott

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 sice už dlouhá léta nezakopla o pořádnou roli, ale zato zřejmě zakopla o velkého romantika. Její manžel ji totiž požádal o ruku na Vánoce, kdy na vršku vánočního stromku bylo, hádejte co – zásnubní prsten. A aby toho nebylo málo, požádal ji pak ještě jednou, a to u romantického jezera v Kanadě. Není divu, že herečka řekla ano. Hned dvakrát.

Christina Aguilera a Jordan Bratman

I blonďatá zpěvačka měla na romantického partnera štěstí. Její vyvolený zaplnil hotelový pokoj okvětními lístky růží a do krabičky s prstenem vložil vlastní báseň.

Pink a Carey Hart

Zpěvačka Pink nikdy nedělala nic jako ostatní a žádost o ruku je toho důkazem. Byla to totiž ona, kdo o ni žádal, nikoli její vyvolený. A navíc to udělala opravdu originálním způsobem. Carey byl právě uprostřed motokrosového závodu, když Pink stojící mezi diváky zvedla nad hlavu velkou ceduli s textem: „Vezmeš si mě?" Carey kupodivu z motorky nespadl a přestál bez úhony i další zpěvaččinu ceduli, která v dalším kole hlásala: „Myslím to vážně!"

Matthew McConaughey a Camila Alves

Slavný hollywoodský krasavec požádal brazilskou modelku o ruku v roce 2011. Prstýnek ukryl do osmi do sebe vložených krabiček. Když kráska rozbalila poslední krabičku, poklekl Matthew na koleno a přidal k prstenu srdceryvnou žádost.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články