Hravé princátko

Britské batole č. 1, princ George, je se svými rodiči na oficiální návštěvě Austrálie a Nového Zélandu a je středem zájmu. Celý program je upraven na míru jeho režimu a nechybí tam ani pohrání s dětmi.
Hravé princátko

Šest holčiček a čtyři chlapečci, kteří se narodili v podobném termínu jako dnes osmiměsíční George, byli s rodiči pozváni ke společnému hraní s královským mrňouskem v novozélandském Wellingtonu. Zatímco dospělí cítili společenskou vážnost chvíle, dětem to bylo samozřejmě jedno. A tak jedna z holčiček bezstarostně poplácala George po hlavičce, jiná mu chtěla sebrat barevnou hračku. Princ neprinc, tady vládla batolecí pravidla. „Je to pořádný blázinec, všude tu jsou děti," komentoval setkání Georgeův tatínek princ William. „George si nikdy nehrál s tolika dětmi," dodala vévodkyně Kate. „Samozřejmě že se už setkal s jinými dětmi, ale nikdy jich nebylo tolik. George se ale nijak nebojí, je to pozorovatel, potřebuje mít všechno pod kontrolou a nejraději si hraje uprostřed místnosti v centru dění," dodala Kate. Královské geny zjevně nezapře.

Klepněte pro větší obrázek

"Můžu si na tebe sáhnout?" zeptala by se možná holčička, kdyby to už uměla. Každopádně se nijak neostýchala a na George si jednoduše sáhla.

Klepněte pro větší obrázek

Ovšem George si to nenechal líbit a chtěl troufalost holčičce oplatit tím, že jí nepůjčí hračku.

Klepněte pro větší obrázek

Na památku dostal George velkého modrého medvěda, kterého se trochu bál, protože byl větší než on.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články