Holčičky budou nadšené: Igráčky ozdobí oblíbené kočičky

Světoznámá kreslená postavička Hello Kitty se od srpna stane součástí světa Igráčka a obsadí pulty českých hračkářství ve své nové podobě.
Holčičky budou nadšené: Igráčky ozdobí oblíbené kočičky

Česká společnost Efko představí svět postavičky v designu Hello Kitty a to prostřednictvím přenosných boxů, praktických s sebou i na cesty. K dostání bude v sedmi variantách představujících rozličná povolání a činnosti, jako například zmrzlinářka nebo servírka s kavárnou v barvách tolik typických pro známou kočičku.

Základem jsou postavičky holčiček v růžovém světě této světoznámé licence. „Naším cílem nebylo vytvořit postavičku kočičky Hello Kitty, ale implementovat ji do světa Igráčka, a to se nám, myslím, úspěšně podařilo. V rámci licenční řady Hello Kitty představíme hrací kufříky obsahující postavičku Igráčka společně s jednotlivými součástmi světa kreslené postavičky Hello Kitty,“ uvádí Miroslav Kotík, majitel společnosti Efko.

Klepněte pro větší obrázek

„Licenci jsme získali tak, že si nás vlastník licence Hellou Kitty firma Sanrio sama našla a oslovila. Náš koncept je natolik zaujal, že proti svým zvyklostem byli iniciátoři schůzky. Byli jsme touto reakcí velice mile potěšeni. Běžně firmy dlouho a mnohdy neúspěšně bojují o získání licence na své výrobky. Také jsme si v počátku nedokázali přesně představit užití této licence na naše figurky. Naštěstí si ale zástupci licencora uvědomili sílu brandu naší značky na českém a slovenském trhu a navrhli nám co-brandingovou licenci. Později jsme se dozvěděli, že co-brandingové smlouvy udělují velice výjimečně. Že tedy patříme pouze mezi čtyři firmy na světě. Spojením těchto dvou silných značek vzniklo nové co-brandigové logo Igráček Hellou Kitty, které celou řadu výrobků uvádí,“ dodává Miroslav Kotík.
                                                                                                                
A na co se mohou vaše holčičky těšit?
Mezi novinky patří holčička Terezka s doplňky, Eliška s doplňky, zmrzlinářka, Nikolka s pokojíčkem, servírka s kavárnou, prodavačka s obchodem a Adélka s autíčkem. Každý box je vybaven doplňky jednotlivých činností, jakými jsou dorty, zmrzlinářský vozík, nebo psací stůl a hračky.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články