Maminka.czDvojčata

GALERIE: Hvězdná dvojčata. Kdo má doma dvojité štěstí?

S dvojčaty se v posledních letech doslova roztrhl pytel. Které slavné ženy mají doma dvojnásobnou porci štěstí? A kdo příchod dvojčat teprve očekává? Podívejte se na fotky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jennifer Lopez 
Temperamentní herečka, tanečnice, zpěvačka a také módní návrhářka porodila syna Maxe a dceru Emmu v roce 2008, kdy jí bylo třicet devět let. Otcem dětí je její třetí manžel, zpěvák Marc Anthony. 

Hanka Kynychová 
Oblíbená instruktorka a milovnice aerobiku přivedla na svět své holčičky před devíti lety. Alexandra a Sofie se narodily předčasně a příchod na svět neměly zrovna jednoduchý. Vše ale naštěstí dobře dopadlo a dnes jsou z nich už téměř slečny. 

Štěpánka Duchková 
Sedmiletí rošťáci televizní a rozhlasové moderátorky, Adam a Honzík, milují trampolíny a adrenalin, jejich maminka zase pilates, procházky a golf. 

Sarah Jessica Parker 
Hvězdě seriálu Sex ve městě odnosila děti náhradní matka. Ztřeštěná Carrie se tak stala maminkou holčiček, které dostaly jména Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge. Doma mají ještě o šest let staršího bráchu Jamese. 

Míša Maurerová 
Svoje dnes už osmiletá dvojčátka si doslova vymodlila – během pěti let podstoupila řadu pokusů o umělé oplodnění. Madlenka a Pepíček jsou pro ni vším, s jejich tatínkem se sympatická herečka bohužel před pár lety rozvedla. 

Julia Roberts 
Dvojčata držitelky Oscara za film Erin Brockovich a hvězdy filmu Pretty Woman oslaví letos už třinácté narozeniny. Dcerka Hazel Patricia a syn Phinnaeus Walter se narodili po několikátém pokusu o umělé oplodnění a o dva měsíce dříve. 

Dvojčátka s rozdílnou barvou pleti – nikdo nevěří, že jsou sestry

Angelina Jolie 
Také herečka Angelina Jolie vychovává dvojčata – Vivienne a Knoxe. Herečka má s hercem dohromady šest dětí, tři vlastní a tři adoptované. Slavný pár se ovšem rozvádí. 

Céline Dion
Zpěvačka má celkem tři syny. V roce 2010 se jim – jí a manželovi René Angélilovi – po umělém oplodnění narodila dvojčata: chlapci Nelson a Eddy. Letos v říjnu oslaví sedmé narozeniny.

Mariah Carey
Zpěvačky dvojčata – syn Morocan a dcera Monroe – nedávno oslavila šesté narozeniny. Carey je má s o deset let mladším manželem: raperem Nickem Cannonem. 

Marcia Cross
Herečka známá ze seriálu Zoufalé manželky je maminkou dvou krásných dcer, devítiletých Eden a Savannah. Jejich tatínkem je herec Tom Mahonney. Přesto, že jsou dcery jednovaječné, každá má jiný vkus na oblečení. I na fotografii z bruslení je patrné, že jedna je víc holčičí, druhá má raději sportovní chlapecký styl. 

Mirka Federer
Manželka slavného tenisty Rogera Federera Mirka porodila v roce 2009 dvojčata, holčičky Mylu Rose a Charlene Rivu. V roce 2014 pak manželé oznámili, že čekají další přírůstek do rodiny. Velkým překvapením bylo, že se narodila opět dvojčata, tentokrát chlapci - Leo a Lenny. 

Komu se dvojčata teprve narodí? 

Narození dvojčat očekává například americká zpěvačka Beyoncé se svým manželem rapperem Jayem-Z. Pětatřicetiletá popová hvězda to v únoru oznámila na Instagramu, čímž vyvolala rozruch na sociálních sítích. "Byli jsme požehnáni hned dvakrát. Jsme neskutečně vděčni za to, že se naše rodina rozroste o dva členy, a děkujeme vám za přání všeho dobrého," uvedla Beyoncé. Její zpráva jen během první hodiny po zveřejnění vyvolala na Twitteru na půl milionu reakcí.

Také herec George Clooney a jeho manželka Amal se stanou rodiči dvojčat. Zpráva o tom, že děti budou dvě, prý pár nejdřív trochu zaskočila. „Oba počítali s jedním, bohatě by jim to stačilo. Ale samozřejmě jsou nadšeni, připadají si, jako by vyhráli jackpot,“ tvrdí zdroj z okolí páru.

GALERIE: Podívejte se, jak budou vypadat dvojčata Beyoncé nebo George Clooneyho

Slavná "dospělá" dvojčata 

Herec Ashton Kutcher má o pět minut staršího bratra Michaela, vyrůstali společně v Iowě a dodnes k sobě mají velmi blízko. Velmi známá jsou i herecká dvojčata Ashley Olsen a její o dvě minuty starší sestra Mary-Kate Olsen, která se stala manželkou bratra bývalého francouzského prezidenta Oliviera Sarkozyho. O tři minuty mladšího bratra má i herečka Scarlett Johansson. Hunter se zpočátku také pokoušel uplatnit jako herec, pak pracoval v komunitním centru a nakonec se stal členem volebního týmu bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy.

Dvojité štěstí aneb Víte, na co se připravit s dvojčaty?
10 užitečných rad pro život s dvojčaty
Dvojité štěstí aneb Víte, na co se připravit s dvojčaty?

 

 

 

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Dvojčata, Marc Anthony, Maminky ve světě, Julia Roberts, Céline Dion, Dvojča, Knox, Ashton Kutcher, Vivienne, Jay-Z, Štěpánka Duchková, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Roger Federer, Mariah Carey, Scarlett Johansson, rapper, Nick Cannon, Sex ve městě, Phinnaeus, Charlene, George Clooney, Olivie