Feng-šuej: Tajemství spokojené ložnice

Pokud přemýšlíte, jak oživit vaše stávající partnerství, vnést do něj více lásky, harmonie a vášně, vyzkoušejte rady, které vám nabízí tradiční čínské umění Feng-šuej. A začněte na nejpříhodnějším místě – v ložnici.
Feng-šuej: Tajemství spokojené ložnice

Fungující partnerství nám dává sílu překonávat životní potíže, zvládat pracovní nároky i výchovu dětí. Prostě „ve dvou se to táhne líp“. Ale z dnešního pohledu mnoha lidí je také partnerství mnohem a mnohem složitější než žít prostě jen single. S pomocí Feng-šuej ho můžete podpořit.

Všechno v páru
Na jihozápad zavěste fotografii vaši a vašeho partnera. Jako dekoraci použijte párové předměty – například dvě květiny, dvě vázy, dvě sošky. Zavěste obraz nebo vystavte sochu představující harmonické partnerství. Do okna zavěste dvě růžová křišťálová srdíčka.

Červená
Pro posílení vášně můžete vyzkoušet červené povlečení nebo červené prostěradlo. Vytvořte ze své ložnice prostor podporující soukromí, vášeň, erotiku, oázu vašeho partnerství.

Pryč s povinnostmi
Pokud máte v ložnici žehlicí prkno, koš plný nevyžehleného prádla a jiné připomínky domácích povinností, najděte jim co nejdříve jiné vhodnější místo. Působí totiž na vztah škodlivě tím, že vám neustále připomínají domácí povinnosti.

Kouzlo doplňků
Pro podporu partnerských energií můžete také použít některý z tradičních prostředků Feng-šuej. Vystavte v této oblasti dvojici Mandarinských kachniček nebo ochránce Chi-Lin představující trvalé a harmonické partnerství. Zavěste kaligrafie pro podporu vztahů, například Dvojité štěstí nebo Jin-Jang (láska a věrnost). Z obrazů dávejte přednost pivoňkám, orchidejím a granátovým jablkům.

Žár svíček
Prvek Země dodává vztahům stabilitu a pevnost. Na pomoc mu jako živitel přichází prvek Ohně, který představuje žár vášně. Umístěte proto v ložnici svíčky (nejlépe červené nebo růžové) v keramickém svícnu. Tak propojíte prvky Ohně a Země a ty budou pracovat ve váš prospěch. Přinesou do vašeho partnerství energii lásky, vzájemné erotické přitažlivosti a trvalosti.

Co je Feng-šuej?
Feng-šuej je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit plynutí životní energie čchi. Podle učení Feng-šuej si můžeme lépe upravit svůj životní prostor (byt, dům, zahradu, kancelář), tak abychom se v něm cítí li šťastní nejen my, ale i naši blízcí. Feng-šuej nám umožňuje poznat a ovlivnit prolínání energií okolního prostředí v náš prospěch.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články