Dnes vychází nové číslo časopisu Betynka

Právě nyní si můžete na stáncích koupit březnové číslo časopisu Betynka. Hlavním tématem je tentokrát Žena a zdraví. Najdete tu rozhovor s herečkou Lucií Benešovou, speciální stránky věnované péči o kůži a zaměřili jsme se i na antikoncepci nebo myomy.

Vybíráme z obsahu březnové Betynky:

Rozhovor s herečkou Lucií Benešovou

Věděli  jste, že mezi  jejím nejstarším  a nejmladším dítětem – synem Luciánem a dcerou Larou je 15 let rozdíl?  Lucie také prozradila, jak prožívala předčasné narození Lary a proč je rodinný benjamínek celý táta.

Klepněte pro větší obrázek

Jak se s léty změnila antikoncepce

Názory odborníků , výhody, nevýhody a zkušenosti s antikoncepcí. Jaké jsou další způsoby, jak zabránit nechtěnému početí? Možná vás bude zajímat, že z 94% se můžete spolehnout na plodné dny a z 96% na přerušovanou soulož.

Klepněte pro větší obrázek 
Foto: Profimedia.cz

Ženy vs. muži

V čem se podle vás muži liší od žen? Muži se například coby někdejší lovci mamutů opravdu lépe orientují v prostoru než ženy. Ze stejného důvodu vnímají více věci v dálce, protože to byl předpoklad proto, aby něco ulovili, a proto se nemůžete zlobit, že nevidí máslo v ledničce. Je totiž příliš blízko.

Klepněte pro větší obrázek

Příkrmy kupované nebo domácí

K článku na stále hojně diskutované téma jsme tentokrát přizvali MUDr. Romanu Benešovou, která doporučuje rozumnou kombinaci obou variant, tedy vařených i kupovaných příkrmů.

Klepněte pro větší obrázek

Mimino v práci

Jaké to je, když se rozhodnete jít do práce s miminkem? Co musíte zařídit předem? Upřímná, ale i vtipná zpověď maminky, která začala pracovat s malým dítětem.

Klepněte pro větší obrázek

Batole útočí

U batolat se čas od času stává, že se z neviňátek promění v běsnící tornádo. Kvůli takovému chování byste neměli na potomka křičet, nebo mu oplácet stejnou mincí. Dobrou strategií není ani zavřít oči a doufat, že to odezní. Jak tedy takové situace řešit?

Klepněte pro větší obrázek

Speciál Kůže, jak ji hýčkat a chránit

Věděli jste, že každý desátý obyvatel naší země trpí atopickým ekzémem? Patříte mezi ně vy nebo vaše dítě? Přinášíme vám několik rad, jak si s ekzémem poradit.

Klepněte pro větší obrázek

Miláčku, hubneš?

Ve dvou se prý hubne lépe, ovšem nesmíte hubnout se svým partnerem! Muži totiž hubnou podstatně snáz. Máme pro vás tipy, jak zrychlit metabolismus a s váhou zatočit.


Březnová Betynka je v prodeji od 27. února 2015. Navíc s dárkem!

Klepněte pro větší obrázek
Betynka na Facebooku


Nejčtenější články