Dejte staré postýlce nový kabát

Už jednou jsme si říkali, jak lze využít nepoužívaná dětská postýlka, ale dobrých nápadů není nikdy dost a protože jsme opět nějaké našli, chceme se s vámi o ně podělit. Třeba vám přijdou vhod.
Dejte staré postýlce nový kabát

Pokud vaše mimčo odrostlo a už žádného dalšího mrňouska neplánujete, nevyhazujte dětskou postýlku, ale dejte jí nový kabát a přetvořte ji v úplně jiný kousek nábytku. Může slušet dětskému pokojíku zrovna tak jako zahradnímu altánku. Vybrali jsme pro vás pár tipů.

1/ Stačí dát pryč přední část ohrádky a vznikne pěkný gaučík. Doplňte jej polštářky, potahem na matraci, přizpůsobte lak interiéru a hezký kus nábytku je na světě.

Klepněte pro větší obrázek

2/ Zatímco horní úprava postýlky v gaučík se hodí spíše do interiéru, na obrázku níže šikovní rodiče vytvořili gaučík, který může být ozdobou jak interiéru, tak zimní zahrady, balkónu nebo venkovní pergoly. Záleží na tom, jak odolný nátěr použijete.

Klepněte pro větší obrázek

3/ Do holčičího pokojíčku je takovýhle romantický stoleček jako stvořený. Opět stačilo dát pryč přední stěnu postýlky, upravit dřevo pro psací desku a je hotovo. No, není to úžasný nápad? Klepněte pro větší obrázek

4/ Zahradní skříňka na nádobí je jako vystřižená z katalogu nábytku z Provence. Může také posloužit jako dětská kuchyňka na hraní. Klepněte pro větší obrázek

5/ Takováhle stylová houpačka bude slušet každému balkónu nebo terase. Její velkou výhodou jsou menší rozměry, než na jaké jsme zvyklí u standardních zahradních houpaček prodávaných v hobby marketech. Hodí se proto právě na balkon a menších prostor. Můžete ji umístit i do interiéru jako zajímavý kousek nábytku.

Klepněte pro větší obrázek

6/ Postavte postýlku vzhůru nohama, hezky ji natřete a máte krásný hrací koutek pro malou princeznu. Všechny děti touží mít se kam schovat, takže můžete na přední stranu dát záclonku a z postýlky je rázem opravdový holčičí bunkřík. Samozřejmě, že podobnou úpravu můžete udělati i pro chapečka, jen vynechte růžovou a natřete postranice nějakými klučičími barvami.Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články