Co říkají odborníci o střídavé péči


Nových komentářů: 5 Zobrazit bez stromu
Barča | 23. 2. 2015 17:46
Svěřil by ústavní soud dítě do střídavé péče alkoholikovi?
vitamin | 5. 6. 2016 15:48
po zkusenostech kdy se moje dcera rozvedla ma dve deti tak je smutne ze nase soudy berou DETI jako kusy dreva ,kamene, zuly.Vnucka absolutne nachce k otci a OSPOD rika musi se to zkusit,tak proc by nemohl soud poslat dite k alkoholikovi at se to zkusi a jak to dopadne.Otec mych dvou vnuku ING VSE PRAHA NEPRACUJE NEUMI VARIT,NEUMI SE O DETI POSTARAT ,SAM SI NEVI RADY SE SEBOU,JAK MUZE OSPOD RIKAT MUSI SE TO ZKUSIT.NAZOR DETI NIKOHO NEZAJIMA.VNUCKA V 10LETECH JE NA POKRAJI ZHROUCENI KDYZ MA JIT K NEMU A CHCE SI VZIT ZIVOT,ALE KOHO TO Z OSPODU ZAJIMA.Me je 71 a sedim jako ridic TIR A JEZDIM PO EVROPE ABY VNUCI MELY PENIZE NA STEJNY ZIVOT JAKO JEJICH SPOLUZACI,OTCE TO NEZAJIMA ALE JE STRIDAVA PECE.SAM NEVIM CO UDELAM ,KDYBY SI VNUCKA VZALA ZIVOT ASI O ME USLYSITE V CERNE KRONICE NA PRIME.
Anna | 16. 10. 2017 15:08
Takové zprávy mne vždycky hrozně rozesmutní. Tuto dobu a její některé hnusné zákony nechápu z hlediska morálky a svědomí. Držím palce Vám i dětem...
gorn | 4. 5. 2020 10:28
Nikoli, ÚS pouze víceméne napsal, že návrh na to aby střídavka nebyla musí být velmi dobře zdůvodněn. Vymezil se tak proti praxi, kdy se naopak požaduje aby byla zdůvodněna střídavka a argumenty proti ní se nehledají. Alkoholizmus je závažný argument proti střídavce. Doporučuji si rozhodnutí ÚS přečíst, na to že je to právní text je psán velmi pochopitelně.
Anna | 16. 10. 2017 15:05
Děsivý je soudce, který skrze paragrafy nedohlédne na lidi. Pokroucené hlupácké paragrafy jsou víc než spokojený život dítěte. Připadá mi, jako by stát chtěl záměrně prostřednictvím pokřivených zákonů "vyrábět" co nejvíc pokřivených a rozvrácených lidí.

Posílat příspěvky e-mailem:
E-mail:

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články