Chcete vědět, jak se dělá dobrý čaj?

Vyrazte s celou rodinou na zajímavou akci. Dozvíte se zajímavosti ze světa čajů, jejich zpracování a výroby a ještě při tom uděláte dobrý skutek. 
Chcete vědět, jak se dělá dobrý čaj?

Již tradičně, první zářijovou neděli v 11:00, zahájí společnost Sonnentor, známá také pod názvem Sluneční brána, na kopci nad historickými Templářskými sklepy Čejkovické bylinkové slavnosti. A to otevřením své sluneční brány všem zájemcům o zhlédnutí procesu výroby čajového sáčku od výkupu bylinek přes zpracování až po jejich balení.

Všudypřítomná dobrá nálada, příjemné prostředí, milí lidé, báječné bioprodukty a zajímavý program pro děti i dospělé, přilákaly na Čejkovické bylinkové slavnosti minulý rok téměř 5000 návštěvníků. Součástí letošního bohatého programu uváděného hercem Zdeňkem Junákem budou prohlídka zpracovatelských a výrobních prostor, mini biojarmark, odborné přednášky, diskuze s pěstiteli, ochutnávky a zábavný program pro děti. Občerstvení zajistí Rebio - provozovatel vegetariánských biorestaurací v Brně. Vstupné na slavnosti a do přilehlých Templářských sklepů bude zdarma. Výtěžek z dobrovolného příspěvku do tomboly bude společnost Sonnentor věnovat sdružení Zdravotní klaun.

Smějící se slunce, logo společnosti, které je již 20 let neodmyslitelnou součástí a ozdobou každého produktu, je se svými 24 paprsky symbolizujícími 24 hodin dne, středověkým symbolem života a světla. Pod tímto logem byly od počátku uváděny na trh bylinné čajové speciality, a postupem času také koření, káva a další produkty pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Darujeme úsměv se Zdravotními klauny
Společnost přispívá různým charitativním organizacím a jiným dobročinným sdružením. Jedním z takových projektů je například sdružení Zdravotní klaun. Myšlenka psychické pomoci nemocným hospitalizovaným dětem je společnosti velmi blízká. Speciálně pro tento účel byl na trh uveden čaj „Klauni s červenými nosy“. Z každého prodaného balení je odvedena 1 Kč občanskému sdružení Zdravotní klaun. V průběhu slavností bude tato finanční částka předána zástupcům sdružení Zdravotní klaun. Věříme, že i díky nám a našim zákazníkům bude možno těmto nemocným dětem vykouzlit úsměv na jejich tvářích.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články