Cesta ke zdravým vlasům pochází z přírody

Weleda vyvinula jedinečnou přírodní vlasovou péči, která zajistí Vašim vlasům výživu a zdraví. Značka pro každou svou řadu volí vždy klíčové rostliny a díky harmonickému vztahu k přírodě vnímá každou rostlinu jako jedinečnou, stejně unikátní jako způsob, jakým jednotlivé rostliny ovlivňují naše tělo, pleť i vlasy.
Cesta ke zdravým vlasům pochází z přírody

V případě nové vlasové péče vybrala Weleda obilniny, jejichž struktura je podobná struktuře vlasů. Vlasy a obilniny mají mnoho společných rysů, například způsob jakým rostou, povrch a strukturu. A stejně jako obilniny potřebují ke svému růstu úrodnou půdu, krásné vlasy mohou růst jen na zdravé pokožce hlavy. Látky obsažené v obilninách vlasy i pokožku hlavy vyživují, chrání a napomáhají jejich obnově.

Při vývoji nových přípravků byla dodržována přísná kritéria certifikace NATRUE zaručující použití přírodních ingrediencí a postupů. Weleda klade velkou váhu na trvale udržitelné metody a také na kvalitu surového materiálu získávaného z BIO rostlin. Rostliny jsou proto rychle sklizeny, aby ingredience z nich byly získány hned, aby se udržela vysoká kvalita surovin.

Šampony ani péče neobsahují silikony, sodiumlaurylsulfáty, parabeny, konzervační prostředky a umělé parfemace, které vlasy nadměrně zatěžují a citlivější pokožku hlavy mohou dráždit. Tyto umělé přísady vlasy dlouhodobě poškozují, místo aby napomáhaly rozvíjet jejich přirozenou životní sílu.

Vlasová péče Weleda NEOBSAHUJE
Sodiumlaurylsulfát (Sodiumlaurylsulfate, SLS): Šampóny od Weledy pění méně než konvenční produkty, protože v nich jsou použity ekologické mycí látky. I s menším množstvím pěny čistí vlasy i pokožku hlavy jemně a důkladně.

Silikony: Silikony jsou používané v mnoha konvenčních produktech péče o vlasy, protože usnadňují rozčesávání, věnují objem účesu a zanechávají vlasy lesklé a jemné na pohled. Vlasy ošetřované přípravky s obsahem silikonů se zdají být kvalitnějšími, ale při delším používání silikony obalují povrch vlasů tenkým filmem, který zamezuje přístupu výživných látek i vláhy. Tento nános také způsobuje, že vlasy vypadají mdle a zplihle.

O Weledě
Počátky značky Weleda sahají až do roku 1921, kdy tři nadšenci založili zařízení pro výzkum a studium antroposofické medicíny, kterou dnes známe jako celostně působící léčiva stimulující organismus, aby se vyléčil sám. Od přírodních léčiv byl už jen krůček k péči o krásu, založené na výtažcích z rostlin. V současnosti Weleda nabízí na 120 přírodních kosmetických produktů pro péči o vlasy, tělo, pleť, kojeneckou a dětskou pokožku. Weleda dodržuje nejvyšší standardy kvality a udržitelné přírodní zdroje. Léčivé rostliny pěstuje ve vlastních zahradách a ve svých laboratořích je také zpracovává. Klade důraz na ekologii, zodpovědnost a její obchodní aktivity jdou vždy v souladu s přírodou.

Kosmetické přípravky Weleda jsou vyrobeny pouze z nejčistších dostupných přírodních surovin a jsou držitelem mezinárodního certifikátu přírodní kosmetiky a biokosmetiky NATRUE. Weleda v souladu s člověkem i přírodou.

Víc informací na www.weleda.cz

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články