Celebrity a poporodní kila

Přemýšlíte, jak se zbavit kil, která vám zbyla po těhotenství? Nejste v tom samy. I slavné maminky mají stejné problémy.
Celebrity a poporodní kila

Superštíhlá Tori Spelling v těhotenství vždycky hodně přibere, naposledy to bylo dokonce dvacet kilo. Po porodu jí tedy samozřejmě nějaký ten faldík zbyl. Zatímco Tori z toho ale šílela, módní stylisté ji za oblé tvary pochválili. „Konečně vypadá, jako by se trochu najedla, a šaty na ní neplandají," říkali. Ale marně. Herečka stále trpí pocitem, že je tlustá. „Závidím kolegyni Jessice Albě, jak dokázala po porodu zhubnout," říkala někdejší hvězda seriálu Beverly Hills 90210 těsně po čtvrtém porodu a pustila se do diet cvičení. Sáhla po proteinové dietě a s kondičním trenénem cvičila a běhala každý den. Kila šla rychle dolů i díky tomu, že kolem čtyř dětí má Tori každý den pořádný kolotoč. „Běhání za dětmi je nejlepší jogging. Děti nezastavíte, musíte jim být neustále v patách a to pak hubnete snadno," říká s humorem a většina maminek s ní určitě bude souhlasit.Klepněte pro větší obrázek

Herečka Jessica Alba skutečně po porodu začala až hystericky pracovat na tom, aby se zbavila těhotenských špíčků. Pod dohledem osobní trenérky shodila za dva měsíce dvanáct kilo, ale místo pochvaly si od médií vysloužila ostrou kritiku. „Místo toho, aby se věnovala dítěti, věnuje se sama sobě. Záleží jí jen na kariéře, rodina je až na druhém místě," napsal Hollywood Reporter.

Klepněte pro větší obrázekTaké Liv Tyler se po porodu změnila postava. Kdysi holka jako proutek se proměnila v baculku, ale na rozdíl od Jessiky Alby se tím nijak netrápila. „Moje rodina je teď pro mě to nejdůležitější, a až přijde čas, pak začnu řešit takové malichernosti, jako je pár kilo dolů," tvrdila.

Klepněte pro větší obrázek„V těhotenství jsem přibrala pětadvacet kilo. Myslela jsem, že po porodu půjdou sama dolů, ale nestalo se tak," říká modelka Andrea Vránová Kloboučková. Nakonec začala cvičit. „Diety nejsou nic pro mě. Zkusila jsem nejdříve spinning, ale nakonec zabralo až pilates, do kterého jsem se úplně zamilovala," přiznává. Z nadšené cvičenky se stala dokonce cvičitelka a původní dokonalá postava byla zpět. Andrea se tak brzy vrátila i na módní mola.

PodobKlepněte pro větší obrázeknou zkušenost udělala její modelingová kolegyně Lucie Králová, jíž na těhotenská kila také zabralo až cvičení. „Začala jsem chodit na bikram jógu. Kila pak sama mizela jako pára nad hrncem."

A konečně zpěvačka Beyoncé, která při těhotenství s dcerkou BluKlepněte pro větší obrázeke Ivy přibrala dvacet kilo, se po čtyřech měsících po porodu vrátila na svou původní váhu. Vděčí za to proteinové dietě.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články