Bříško jako v bavlnce

Milé maminky, těhotenství patří mezi nejkrásnější období v životě každé ženy. Bříško pomalu ale jistě roste a vy stále častěji přemýšlíte, jak zajistit pokožce tu nejlepší výživu a hydrataci.
Bříško jako v bavlnce
Značka Mastic Spa (www.masticspa.cz) má pro vás téměř zázračné řešení v podobě kakaových másel, mlék či tělových krémů, přinášejících nezapomenutelnou vůni a blahodárné účinky mastichy.

Můžete vybírat z mnoha konzistencí. Máte raději tekutější strukturu s vůní vanilky? Vyzkoušejte body vanilla lotion – relaxační a hydratační tělové mléko s antibakteriálním účinkem.
 
Klepněte pro větší obrázek

Dáváte přednost tělovému krému s obsahem kakaového másla? Vyzkoušejte cocoa butter cream – tělový krém s kakaovým máslem a máslem z pšeničných klíčků v kombinaci s mastichovým olejem. Poskytuje stálou hydrataci a lesk pro velmi suchou pokožku. Na výběr máte mnoho přísad od oliv, přes víno, až po čokoládu či broskev.
 
Klepněte pro větší obrázek
 
Klepněte pro větší obrázek

Trpíte na velmi suchou a rozpraskanou pokožku? Pomůžeme vám tělovým krémem cocoa almond butter. Hořká mandle s rýžovými oleji a mastichou vytvoří na pokožce ochranný štít a vy ucítíte okamžitou úlevu.
 
Klepněte pro větší obrázek

Mnohé z vás také trápí nepříjemné strie, kdy se pokožka roztahuje rychleji a nestačí se včas regenerovat. Ztrátě elasticity pokožky zamezíte pravidelným promazáváním oleji massage body jasmine nebo wildchestnut, případně můžete tělu dopřát kyselinu hyaluronovou obsaženou v přípravku fresh body milk.
 
Klepněte pro větší obrázek

Neváhejte nás navštívit v Mastic Shopu, Národní 25, Praha 1 nebo nakupujte v klidu z domova přes e-shop www.giagia.cz. Těšíme se na vás. Vaše Mastic Spa.
 
Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články