Blogerka Zuzka se představuje: Synové mě dokážou přivést do extáze

Dovolte nám představit vám první statečnou blogerku, která se rozhodla se s vámi podílet o své zážitky, myšlenky, zkušenosti, nápady - zkrátka o svůj život. Zuzku jsme požádali, aby se vám nejdříve v několika větách představila.
Blogerka Zuzka se představuje: Synové mě dokážou přivést do extáze

Zdravím všechny maminky,

s některými jsem měla již tu čest se setkat v diskuzích, ty, co mě neznají, doufám, že rády poznají. Třicítka téměř utahuje oprátku mého krku a se svými dvěma syny zažívám denně mnohá dobrodružství. Ať už dobré, či méně dobré.

Když se nám narodil náš druhý syn, rozhodla jsem se začít psát BLOGy, protože to, co ti dva vyvádí, mě někdy přivádí do extáze. Jelikož jsem s dětmi sedmým rokem doma, stalo se pro mne psaní jakousi ventilací, změnou a zábavou, i když ne každý den přichází múza.

Pocházíme z Moravsko - Slezského kraje, konkrétně z míst, kde se léta dolovalo uhlí. Já jsem povoláním zahradnice, avšak čím déle ze školy, tím dál k oboru. Děti máme dvě - dvouletého chlapečka Vojtěcha a šestiletého Kryštůfka, bydlíme v domě se zahradou, máme alternativu psa dobrmana - Pražského krysaříka - fenečku Máju.

Doma nejraději sekám trávu a relaxuji na zahradě, miluju teplo a ráda bych někdy navštívila Austrálii - nejlépe teď v lednu, kdy je tam léto v rozpuku, miluju cestování po naší zemi, Vídni, ráda bych projela i Rakousko - Salzbursko, Francii.

Úplná pohoda u mne nastává, když si vezmu dobrou knihu a ponořím se se sklenkou červeného vína do vařící vany, ačkoliv s dvěma ďáblíky se tohle stane tak jednou měsíčně. Mým velkým snem, který mě drží asi od 15ti let je vydat knihu.

Myslím, že jako krátké představení pro začátek by to stačilo, z blogů se toho o mé rodině dočtete jistě více, pokud budete mít čas a chuť a nebude vám vadit můj trochu netradiční a suchý humor, se kterým své příběhy píši.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články