Blogerka Sabina se představuje: Nejdříve slohovka, pak pérování

Jmenuji se Sabina Janíčková a pocházím z Prahy. Mezi mé koníčky patří psaní, historie a plavání. Jsem maminkou tříleté Elenky, která má vrozenou srdeční vadu, a tak jsem s ní doma i po skončené rodičovské dovolené.
Blogerka Sabina se představuje: Nejdříve slohovka, pak pérování

Sem tam brigádně vypomáhám v butiku s dámskou značkovou módou, což je pro mě vítaným zpestřením mých ustaraných domácích dní...

Představit se Vám a nepřipadat si přitom, jako když soutěžím v Azet kvízu, to je pro mě kumšt. A tak jsem se rozepsala. Když jsem si v posteli před spaním spisovala už desátou stránku, můj muž už nějakou chvíli toužil po mé ruce. Aby se chopila péra. Kovového – jde o takovou metličku k masírování hlavy, péro tomu říkáme my. A tak jsem rychle zakončila svou slohovku, a začala ho „pérovat“.

Přitom povídá: Už to máš hotový?

A já na to, že snad jo.

A on to chtěl přečíst. Deseti stranami o sobě bych ho umořila, tak jsem ho odbyla s tím, že je to hrubá verze. Jenže on rozuměl „hloupá verze“, načež jsem musela uznat, že má pravdu. Už pro ten rozsah. Nechtělo se mi s ním rozebírat, proč se dělám s hloupou verzí, a tak jsem to radši smazala s tím, že Vám na úvod napíšu přesně tohle. Ono mě to nakonec vystihuje nejlíp.

Těším se s dalším článkem, příště už na ostro!

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články