Betynka 2/2006

I v zimních měsících může těhulka vyjet za sluncem. Stále víc se rodí dvojčata. Jak takový porod probíhá se dočtete v únorové Betynce. Prožijeme běžný den s batoletem a ukážeme si, jak by měl vypadat. Přečtěte si reportáž z rodiny, kde mají devět dětí! Víte, jaká jsou nepovinná očkování pro děti?
Betynka 2/2006
V únorové Betynce poradíme, jak si vybrat dobrý předporodní kurz. I v zimních měsících může těhulka vyjet za sluncem. Stále víc se rodí dvojčata. Jak takový porod probíhá se dočtete v rubrice Porod.
Poradíme s výběrem dudlíku, vysvětlíme, jaký tvar a proč má novorozenecká hlavička, s mladou tříčlennou rodinou prožijeme běžný den s batoletem a ukážeme si, jak by měl vypadat. S předškoláčkem se poprvé postavíme na brusle. Přečtěte si reportáž z rodiny, kde mají devět dětí! Víte, jaká jsou nepovinná očkování pro děti? Jak se těší na druhé miminko herečka Gabriela Filippi s dcerou Sofií, se vám svěří v rozhovoru. S Betynkou můžete strávit zimu na horách, zacvičit si či vyhrát kosmetický balíček ve fotosoutěži. Ve vašem časopise najdete své oblíbené rubriky i řadu dalších zajímavostí a informací.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články