Auto k narozeninám? Proč ne, ale vyberte si ho sama!

Druhé auto v rodině vzbuzovalo ještě před nedávnem obří závist, jak je famílie „za vodou“. Dnes je, zejména bydlíte-li jinde než pracujete a nechcete se rozvést, nutnost.
Auto k narozeninám? Proč ne, ale vyberte si ho sama!
"Cože, tys dostala auto?" Zaječely úžasem kámošky a po chvalozpěvu na adresu manžela jedné z nich, spustily nářky nad svými dary nedary – mixérem, rotopedem a třídílnou učebnicí angličtiny. Vůbec při tom netušily, že na vizitce u dárku té "šťastné" bylo stejně jako u těch jejich připsáno neviditelným inkoustem: buď ještě výkonnější!
 
Nejde o rozmar
Samozřejmě, že narozeniny byly jen příležitostí převázat romantickou mašlí nezbytný nákup na ještě nezbytnější úvěr. Druhé auto v rodině totiž už dávno není rozmarem pracháčů, ale pro spoustu z nás jedinou šancí, jak se dostat do školky, školy, k doktorovi i na nákup. Do výběru však pokud možno promluvte víc než nahlas.
 
Jak si vybrat?
Muži mají specifické požadavky na vozy a ani ženy „to nevidí“ stejně. Žena, pro níž je auto prestižním společníkem, terapeutem při „depce“ i módním doplňkem by řekla: Podle šatů a ročního období a především podle ceny, alespoň ve většině případů. Přesto i tak je možné si "nadiktovat" jisté nadstandardní vymoženosti.
 
Čemu ženy neodolají
Velkému prostoru pro tašky a děti a ani červenému nebo stříbrnému laku. Právě tyhle dvě barvy vyhrávají u řidiček na celém světě. Kromě toho auto musí mít: ABS pro bezpečné brzdění, AC neboli klimatizaci, posilovač řízení, aspoň dva airbagy, Isofix kvůli dětem a nejlépe i pěkně tučnou platební kartu pro čerpání neuvěřitelně rychle mizícího benzínu.
 
Na velikosti záleží!
Hledáte-li rodinný vůz s velkorysým zavazadlovým prostorem, nebo jste příznivci chalupaření či třeba lyžování máte před sebou jasnou volbu. Automobilka Kia pustila na tuzemský trh nové prostorné kombi Kia cee´d SW. Jasný adept na favorita své kategorie poskytuje objem zavazadelníku až 1642 litrů. Kromě toho nabízí kvalitní interiér a skvělé jízdní vlastnosti. I základní verze se čtrnáctistovkou bude své služby odvádět znamenitě. A to všechno za cenu, která mile překvapí. Ne náhodou patří modely Kia tradičně k želízkům v ohni v prestižní anketě Auto roku. Soutěžní ročník 2013 odstartoval již 17. října a slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v polovině ledna 2013. Více informací naleznete na www.autoroku2013.cz.
 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články