Ať si klidně prší – třetí výrobek máte zdarma!

Komerční článek - Obchody Tchibo tento týden nabízejí speciální akci a kolekci oblečení do deště pro celou rodinu.
Ať si klidně prší – třetí výrobek máte zdarma!

Propagace značky Tchibo
Mojebetynka.cz není autorem článku a nemá vliv na jeho obsah.

Jedinečný svět Tchibo

Klepněte pro větší obrázek

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou kvalitou, funkcí i příjemnou cenou. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky nebo vybavení pro sport. Tchibo nezapomíná ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Klepněte pro větší obrázek

Tento týden se začíná prodávat oblíbená kolekce s oblečením a výbavou do deště.

Oblečení do deště pro celou rodinu

Kdo by to neznal: Ráno to vypadá, že bude celý den svítit slunce, a v poledne začne náhle pršet. Díky této kolekci do deště bude na takovéto situace celá rodina dokonale připravena. Speciální impregnace a zatavené švy se postarají o to, že zůstanete v suchu a budete dobře chráněni před větrem – a přitom budete díky moderním střihům a barvám, které letí, vypadat opravdu skvěle. A vaše ratolesti budou v proužcích a oblečení s reflexními potisky ve tvaru žabek jednoduše kouzelné. Žádné špatné počasí jednoduše neexistuje, když máte to správné vybavení do deště!

Bunda do každého počasí – dokonalá kombinace

Naším tipem pro tento týden je bunda tři v jednom. Nabízí se v pánském i dámském provedení, ta navíc ve dvou barvách. Tato bunda od Tchibo je opravdový multitalent. Nepromokavou a větruvzdornou vnější bundu je možné pomocí pásku s druky a zipu zcela jednoduše spojit s hřejivou fleecovou bundou.

Bunda do deště odpuzuje nečistoty díky ekologicky šetrné impregnaci má nastavitelnou kapuci, vysoký límec nebo stahovací šňůrku k úpravě šířky. Svrchní materiál je odolný vodnímu sloupci do 3000 mm. Bez fleecové bundy je tak ideálním společníkem do deštivých dnů. Mikrofleecová vnitřní bunda ve standardním střihu můžete nosit samostatně, ale ve spojení s vrchní bundou Vám tato bunda za chladných večerů zajistí měkoučké teplo.

Objednejte si dva výrobky a třetí získáte zdarma!

S blížícími se Dny Marianne pro Vás Tchibo připravilo unikátní nabídku. Pokud si objednáte dva výrobky z aktuálních kolekcí, získáte třetí výrobek zcela zdarma. Jak na to? Stačí před odesláním objednávky do pole „Poukaz“ vložit kód mari9913, stisknout odkaz „Uplatnit poukaz“ a objednávku odeslat. Ale pozor: kód je platný pouze do 15. září, tak neváhejte a objednejte ještě dnes na www.tchibo.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Stáhněte si celý obchod Tchibo do své kapsy

Díky aplikaci pro mobilní telefony nyní stačí jedno kliknutí a celý svět Tchibo máte jako dlani – doslova v dlani. Za produkty už nemusíte nikam cestovat nebo čekat, až se dostanete k počítači. K dispozici je na App Store nebo Google Play ZDARMA. Ihned po stažení aplikace navíc obdržíte kupon na dopravu zdarma k první objednávce odeslané z aplikace.

Veškeré informace k aplikaci včetně návodu, jak si ji dokonale užít, a vysvětlení všech jejích funkcí naleznete na speciální stránce www.tchibovmobilu.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články