Aplikace, co ohlídá zdraví - chytrý pomocník každé maminky

Konečně máte doma toho očekávaného broučka. Jenže najednou je potřeba vyřídit tolik věcí – pediatra, kyčle, zdravotní pojišťovnu... Jak to všechno zvládnout? Pomůže mobilní aplikace Family Care.

Mobilní aplikace je skvělým prostředkem pro maminky, které najednou potřebují stíhat a evidovat tolik záležitostí! Však si to představte: sotva jste naplánovala preventivní prohlídku a návštěvu zdravotní pojišťovny, uvědomíte si, že sama byste ještě potřebovala zajít k zubaři… Není proto od věci povolat na pomoc moderní vymoženost, která za vás všechny termíny pohlídá.

Do mobilní aplikace uložíte veškeré důležité informace a co víc – díky ní je můžete jednoduše sdílet i z jednoho zařízení na druhé, takže mnohem klidnější bude také váš partner, až se nečekaně ocitne v čekárně dětského lékaře.

Pravděpodobně jste v rodině byla vždycky tou, která si musí za všech okolností pamatovat spoustu údajů. Díky záložní elektronické paměti v mobilu můžete té své trochu ulevit. Aplikace Family Care pohlídá veškeré termíny, dávkování léků, očkování nebo alergie. Upozorní vás, co nepodcenit, když někam cestujete, nebo kdy poslat zprávu rodičům, že je čas na večerní pilulku. Oceníte ji tak nejen při péči o děti, ale třeba i v případě, že se staráte o stárnoucí rodiče či příbuzné.

Stačí jen pár údajů

Po stažení aplikace se vám nabídne možnost zadat profil až pěti osobám, o jejichž zdraví byste ráda měla přehled. Důležitou možností jsou profily také pro domácí mazlíčky, protože ani s nimi se běhání po doktorech občas nevyhneme.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Je pouze na vás, o jakých datech uznáte za vhodné, že je aplikaci svěříte. V rámci bezpečnosti jsou samozřejmě všechna chráněna a pravidelně zálohována. Aplikace dokáže plnohodnotně fungovat i s minimem informací a vy postupně oceníte různé funkce, které nabízí.

Například:

  • braní léků a jejich historii
  • prodělané nemoci
  • návštěvy lékaře
  • alergie
  • očkování
  • kalendář
  • zdravotní pojišťovny
  • seznam lékařů
  • SOS tlačítko a mnoho dalšího
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Budete-li mít chuť a čas, můžete v aplikaci postupně vyplnit zdravotní historii sebe, svých dětí, manžela, či rodičů. S průběžným užíváním aplikace se to rozhodně vyplatí a určitě to pak v nějaké životní situaci přijde vhod.

Aplikaci Family Care stáhnete v App Store, verze pro Android bude brzy také na Google Play. Verze s pěti uživatelskými kartami (a dvěma domácími mazlíčky) je k dispozici zdarma.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články