Aby bříško rostlo a krásnělo!

Také chodíte na kontroly k lékaři s malou dušičkou, s obavami, jestli jste vy i miminko v pořádku? 
Aby bříško rostlo a krásnělo!

Žít v nejistotě by budoucí maminka neměla. A nosit v hlavě zbytečné otazníky už vůbec ne. A tak, ať už vás trápí cokoli, vždycky se na to zeptejte – i když se obáváte, že vám váš pan doktor řekne: „Tuhle otázku už jsem slyšel nejméně tisíckrát!“

Dlouhé vysedávání v čekárně nikomu na klidu nepřidá. Pokud víte, že se vám za těch pár hodin všechny otázky vypaří z hlavy, hoďte si je doma na papír.

Počítat s tím, že lékař sám od sebe vysype z rukávu rady všeho druhu, nemá smysl. Těžko ho může napadnout, že vám nejde na rozum, proč máte v pátém měsíci menší bříško než vaše kamarádka, která je na tom na chlup stejně, proč se vaše miminko moc neprojevuje nebo se vám na kůži objevují droboučké jizvičky či nerovnosti.

Během devíti těhotenských měsíců se mění vaše tělo, zabrat někdy dostává i psychika. Pokud budete pečovat o tělo, pomůžete i psychice. A tak své bříško mažte a i jinak s láskou opečovávejte. Jemu i vám pak bude lépe!  

Zkuste třeba Tummy Rub Oil - těhotenský olej na strie. Zajistí účinnou ochranu a  prevenci proti striím bez pocitu mastnoty.

Klepněte pro větší obrázek

Pokud vám nevyhovují oleje, vyzkoušejte těhotenský krém  Tummy Rub Butter na strie. Dobře hydratovaná a vyživená pokožka pak lépe odolává většímu napětí.

Klepněte pro větší obrázek

 

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články