7 otázek "na tělo" pro Sabinu Laurinovou

Herečka a moderátorka Sabina Laurinová vychovává dvě dcery a pracovní nabídky se jí jen hrnou.
7 otázek "na tělo" pro Sabinu Laurinovou

Souhlasíte s tvrzením, že „hodné holky se dostanou do nebe a potvory všude“? Na jevišti nebo před kamerou se vám ztvárňují líp něžné, laskavé dívky, nebo mršky?
Nebudu vám toto tvrzení vyvracet, ale boží mlýny opravdu melou. Mimo jeviště, kde si občas ráda „střihnu“ nějakou tu potvoru, upřednostňuju tu první variantu.

Manželství je podle vás přežitek?
Svatba je krásný akt stvrzující lásku, důvěru a společnou zodpovědnost. Škoda, že dnes manželství nemá takovou váhu a stálost jako dřív…

Co je pro partnerský vztah nejdůležitější – humor, sex, umění dělat kompromisy?
Přidala bych ještě hodně citu, něhy, pochopení pro druhého a pokud možno co nejmíň sobectví.

Můžete potvrdit, že si žena vybírá muže podobného ražení, jako je její otec?
Nevidím to jako podmínku, je to individuální. Každopádně pokud jste jako dítě žila v harmonickém prostředí plném citu a lásky, budete to samé hledat i v dospělosti ve vašem osobním životě.

Mají vaše dcery víc z vás, nebo ze svých otců? V jakých situacích se v dcerkách „vidíte“?
Každý den si všímám nových impulzů, nuancí a barev charakterů jejich tatínků. A poznávám se ve všech jejich veselých i vzdorovitých chvílích.

Cítíte se přesně na svůj věk, nebo „mladší o pár let“?
Nikdy jsem neměla problém být ve společnosti starších lidí, ale i malých dětí. Jsem přizpůsobivá a lehce se jejich světem nakazím. Cítím se adekvátně situacím, které zažívám, ale stále ještě převládá varianta „mladší o pár let“. Každopádně mentálně.

Jste typ, který má stále uklizenou kabelku a systematicky urovnaný pracovní stůl, nebo jste spíš „vyznavačkou“ chaosu a chronicky v taškách „lovíte“?
Jsem naprostá „vyznavačka“ pořádku a řádu, často i v lecčems puntičkářka, ale chaos a zmatek – nejenom v tašce – mi stále šlapou na paty. A bohužel mě i někdy předhoní. Přiznám se, že neznám žádnou ženskou kabelku, ve které by se žena vyznala. :-) 

A ještě…
Nejvybíravější jsem, pokud jde o… hotelový pokoj na dovolené. Jsem schopná vracet se i desetkrát na recepci a žádat změnu pokoje. To všechno proto, abychom se cítili hezky jako doma. Obecně jsem asi nejvybíravější, když mě přepadne zmatek a zrovna vůbec nevím, co chci.
Nejodvážnější jsem, když… už jde opravdu do tuhého.
Nejkouzelnější slova, která jsem slyšela od svých dcer: „Maminko, miluju tě.“
Nejoblíbenější období roku: Jaro, protože jsem se na jaře narodila. Ale taková zima se zasněženou terasou, mrazem, kdy jsem doma, v bezpečí, s teplým čajem a štrúdlem, taky stojí za to.

Převzato z časopisu Betynka.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články