7 otázek na tělo pro Agátu Hanychovou

Agáta Hanychová nepracuje jen jako modelka, má i moderátorské a herecké zkušenosti. Mluví jí do těchto profesí její maminka Veronika Žilková? „Ne, vůbec, s matkou se o práci nebavíme,“ říká Agáta.
7 otázek na tělo pro Agátu Hanychovou

Máte pověst rebelky, provokatérky a povrchní pařmenky, která nevynechá žádný večírek. Neštvou vás někdy tyhle nálepky? Nebo vám naopak lichotí?
Já tohle vůbec neřeším a s lidmi, kteří to řeší, se nebavím. Na večírky už asi dva tři roky nechodím, ale tuhle nálepku mám pořád. Přitom si vyrazím tak jednou za měsíc, když seženu hlídání.

Z čeho jste teď jako maminka nejvíc překvapená? Co vás mile, případně nemile zaskočilo?
Překvapilo mě, že jsem vydržela už měsíc nespat. A jsem nadšená z toho, že si můžu dělat, co chci, že můžu Kryšpínovi kupovat hračky, jaké chci, že už je nekupuju pro sourozence, ale pro svoje dítě. A všechno si můžu dělat po svém. Nikdo mi už do péče o moje dítě nemůže mluvit.

Psalo se o vás, že jste měla ve 2. třídě dvojku z chování a že vás několikrát vyhodili ze střední školy, ale málokdo ví, že jste dálkově vystudovala Slezskou univerzitu v Opavě, Institut tvůrčí fotografie, a získala jste titul BcA. Kdy a k čemu studium využijete?
Já fotím celou dobu, jenom to nikde neprezentuju, protože nikoho nezajímá, že mám vysokou školu. Teď ale chystám velkou kampaň.

Od osmnácti let se živíte sama, působíte jako nezávislá osobnost. Prozradíte, na čem jste naopak závislá? Čemu nebo komu se podřizujete?
Byla jsem závislá na svojí matce, ale teď už jsem závislá na Kryšpínovi. Takže teď už mám svého mamánka. Submisivní moc nejsem, nepodřizuju se. Všechno si dělám tak, jak já chci.

Co se týče vztahů – myslíte, že vrána k vráně sedá, nebo se protiklady přitahují?
Mirek je můj naprostý protiklad. Myslím si, že když si jsou lidé moc podobní, tak to není dobře. Neumím si představit, že bych vydržela s někým, jako jsem já. Můj přítel je hodný a klidný a já jsem pravý opak.

Hledala jste někdy ideálního muže, svého prince z pohádky? Nebo je podle vás „čekání na toho pravého“ rys naivních žen?
Dvacet šest let jsem hledala ideálního muže a našla jsem ho právě teď. Jsem šťastná, že mě požádal o ruku právě Mirek.

Co má umět správný chlap?
Posekat dříví, zahradu, spravit kohoutek a vyndat prádlo z pračky. Správná žena má uvařit, má být dobrá hospodyně a dobrá přítelkyně. 

Ve zkratce:
Nejčastěji se hádám kvůli: Penězům.
Můj největší zlozvyk: Kouření. Už se těším, až přestanu kojit...
S nejlepší kamarádkou nejčastěji řeším: Nejlepší kamarádka je moje matka a řeším s ní úplně všechno.
Nejzamilovanější jsem: Když jsem se svým budoucím manželem a synem v posteli.
Můj nejoblíbenější módní doplněk: Kabelka.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články