4 kroky jak se konečně zbavit problematické pleti v dospělosti

Faktory, které ovlivňují dočasné změny pokožky asi jen tak neovlivníme.
4 kroky jak se konečně zbavit problematické pleti v dospělosti

Jedná se totiž o více faktorů najednou, jak vnitřní (např. hormonální, metabolické či psychosomatické výkyvy) tak i vnější (roční období či změna životního stylu nebo jídelníčku). Ovšem při těch vnějších se dá s pokožkou pracovat tak, abychom ji co možná nejvíce pomohli opět dostat se do formy. 

  1. Pokud se tedy budeme bavit jen o vnějších vlivech, tak v každém ročním období je nutné pokožku vždy a za každých okolností odličovat, čistit a znovu čistit. Pokud pleť správně nevyčistíte, aktivní látky z krémů se nedostanou dovnitř a celá snaha přijde vniveč. Pokud používáte make-up, je nejprve nutné večer použít Dvoufázovou odličovací emulzi nebo Hydratační micelární vodu, které odstraní i voděodolnou řasenku. Takto se zbavíme nečistot rozpustných v tucích.
  2. Dalším krokem při odličování problematické pleti je Čistící pěna s mořskými řasami na problematickou pleť. Lehce odstraní nečistoty. Po použití pleť můžeme opláchnout vodou, neobsahuje mýdlo a zachovává přirozenou hodnotu pH pokožky. Navíc ji můžete využít i na oblast ramen, zad a dekoltu. Jak přesně postupovat, uvidíte v instruktážním videu:
  3. Dočištění proveďte  Bylinným tonikem na problematickou pleť. Díky šalvěji, jalovci a tee tree výrazně redukuje aknotické projevy, odstraní nečistoty rozpustné ve vodě a připraví pleť pro aplikaci krému.
  4. Jako krém aplikujte na den i noc Konopný korekční krém pro problematickou pleť. Ten řeší nejen akne, ale i hydrataci pleti a funguje i jako prevence a redukce prvních vrásek.  Při pravidelném používání je pleť sjednocená, zmatněná a bez viditelných problémů. Přes den v mrazivém počasí překryjte Výživným krémem s ceramidy a nebo Ochranným krémem na problematickou pleť.
Klepněte pro větší obrázek

A co je nejdůležitější? Pamatujte si, že v rámci péče o problematickou pleť ve vyplatí pečlivost. Možná se zdá, že kroků ke zdravé pleti je hodně, ale problematická pleť si zaslouží důkladnou a pravidelnou péči. Sami budete překvapeni, že si třeba po měsíci Vaše okolí začne všímat změn. Pokožka bude jasnější a na první pohled zdravější.  A to za to rozhodně stojí!

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články