Nic nefunguje, e-maily se neřeší, nikdo není za nic zodpovědný, komunikace selhává. Vaše firma je jeden velký chaos. Proč? Personalistka Iveta Sigmundová radí, jak jí pomoci z pozice řadového zaměstnance.
Bolístku léčíme bonbonkem, na strach zabírá čokoládová sušenka. Za příklad jsou dávány děti, které vzorově „vyluxují“ talíř. Jak je na tom s jídlem (a zdravím)vaše zlatíčko? Dojídá, nebo se v jídle šťourá?
Chystáte se připravit něco chutného k nedělnímu obědu? Vyzkoušejte recept naší čtenářky na špízy z vepřového masa.
Pojďte s námi vyzkoušet zajímavý recept na víkendový oběd. Kuřecí maso je rychle hotové a zachutná celé rodině.
Nevíte, co uvařit o víkendu pro své nejbližší? Zkuste se s námi inspirovat.