Zdraví stočené do spirály

Věděli jste, že bájné zlato Aztéků nebylo jediným pokladem této civilizace? Pro jejich život měla mnohem větší cenu zelenomodrá sladkovodní mikrořasa spirulina s unikátním výživovým profilem. Aztékové ji pěstovali ve zvláštních plovoucích zahradách a pak ji ve velkém konzumovali.
Zdraví stočené do spirály

A nenápadná spirálka zásobovala jejich tělo vitaminy, minerály a živinami. Mnozí se dnes domnívají, že právě díky spirulině měli Aztékové sílu, energii a dobrou zdravotní kondici k vybudování impozantního impéria s oslnivými městy, chrámy a pyramidami. 

„Vědecké studie prokazují, že jedinečné rostlinné fytonutrienty spiruliny podporují správné fungování imunitního systému a zlepšují celkový zdravotní stav organismu. Jsou také skvělou prevencí civilizačních chorob, zejména cukrovky a nemocí srdce a celého kardiovaskulárního systému,“ říká odborný poradce společnosti Chlorella centrum Bob Dvořák.

Dejte se po zimě „do kupy“! 
Tablety Spirulina Pura nabízejí unikátní výživu, posílení a ochranu organismu. „Jsou bohaté na rostlinné bílkoviny, betakaroten, železo, na vitamin B12, který je stále důležitější pro naše nervy, na esenciální a také vzácné mastné kyseliny. Kromě toho na celý sortiment vitaminů, minerálů a živin, bez kterých nemůžeme hovořit o plném zdraví a dobré energii,“ zdůrazňuje Dvořák.

Spirulina působí protivirově, je účinným protizánětlivým a antibakteriálním prostředkem, takže pomáhá urychlit hojení kožních poranění a skvěle působí při žaludečních vředech a gastritidě.  Příznivě ovlivňuje trávení, podporuje detoxikaci krve, jater a ledvin, přispívá ke zlepšení krvetvorby, je nejúčinnějším přírodním prostředkem k hubnutí, dodává energii a přispívá k duševní pohodě.

„Kdo chce budovat figuru, kdo se trápí nějakou dietou, komu schází energie, na koho ´něco leze´ a necítí se zrovna fit, ať sáhne po přírodních tabletách,“ radí Dvořák. Čistě přírodní tablety jsou vhodné k celoročnímu užívání a odborník je doporučuje každému, kdo dává přednost přírodním produktům před umělými přípravky.

Více na www.chlorellacentrum.cz, kde také najdete i informace o aktuální výhodné nabídce.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články