Založte svému dítěti on-line deník

Tradiční fotoalba a deníky už téměř vzaly zasvé a vystřídaly je fotoknihy, internetová alba a všelijaké další vychytávky. Nejnověji můžete svému dítěti založit Childbook neboli internetový deník. Vznikl z popudu jednoho tatínka a je to skvělý nápad.
Založte svému dítěti on-line deník

Služba Childbook.me je zdarma a vznikla z iniciativy Josefa Nakládala, tatínka dnes pětiletého Pepína. Denně sledoval, jak se jeho žena snaží vést malému synkovi deníček pomocí ručně psaných poznámek a vytištěných fotografií. A v tu chvíli ho napadla myšlenka na on-line službu. „Nakonec jsem oslovil švagra programátora a začal hledat investora. Moje žena říká, že ty nejdůležitější věci kolem dětí vznikají na pískovišti. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak: investora jsem objevil při stavění hradů z písku," popisuje zrod projektu. Internetový deník umožňuje snadné vkládání fotek i zápisků o významných momentech vašeho dítěte. Můžete ho sdílet s příbuznými, a ti jsou tak vašemu dítěti pořád nablízku, i když bydlí třeba na druhé straně republiky. Sami se na podobě deníku mohou také podílet. Veškerá data jsou pečlivě chráněna a viditelná jsou pouze pro rodiče a ty, komu rodiče udělí přístup.

A co až dítě povyroste a kapitoly on-line deníku se zaplní? Pak můžete využít možnost jeho převodu do souhrnné fotoknihy, kterou si můžete listovat jako vaši rodiče v někdejších tradičních papírových albech.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články