Zajděte si pro inspiraci na veletrh For Babies 2014

Novinky na trhu s dětským zbožím včetně ekologických doplňků německé značky Lässig již brzy v Praze Letňanech.
Zajděte si pro inspiraci na veletrh For Babies 2014

Sháníte kočárek, autosedačku, jídelní židličku anebo úplně jinou výbavu pro miminko? Širokou škálu dětských potřeb výrobci opět po roce představí na veletrhu FOR BABIES. V pořadí 5. veletrh potřeb pro děti a kojence proběhne v termínu 2. – 5. října 2014 ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Máte-li některý den čas, určitě se přijďte podívat, kromě desítek vystavovatelů je pro vás a vaše děti připraven zábavný doprovodný program. Souběžně probíhají také veletrhy FOR TOYS, FOR GAMES, MODEL HOBBY nebo 4FANS.

V Letňanech bude tradičně možné navštívit stánek společnosti Babypoint, s.r.o. Tento český výrobce, dovozce a prodejce dětského zboží představí vybrané reprezentanty skrze portfolio značek. Vyjma dětského zboží vlastních značek Babypoint a Newbuddy se lze těšit na oblíbené kočárky X-lander, maminkami oceněné například v anketě Česká máma. Letošní kolekce kočárků X-lander nově vychází z konceptu OUTDOOR a URBAN. Dále si budete moci vyzkoušet německé kočárky TFK, uzpůsobené pro aktivní rodiny, nebo elegantnější modely Navington. Mezi autosedačkami bezesporu zaujme nový norský model BeSafe iZi Kid i-Size, který splňuje požadavky zaváděné bezpečnostní normy i-Size (UN R 129). Autosedačka je uzpůsobená k instalaci proti směru jízdy až do 105 cm výšky dítěte, tedy přibližně 4 let věku. V širším měřítku budou na veletrhu FOR BABIES vystaveny také praktické designové a ekologické doplňky německé značky Lässig. Vyberete si zde tašku ke kočárku, dětský kufřík nebo třeba jídelní set. Sérii novinek doplní hřejivé fusaky do kočárku i auta, deka či praktický rukávník na kočár od českého výrobce Dita Tábor. Nejen výše zmíněné najdete v hale 2 - stánek 2A22.

Nudit se nebudou ani vaše děti. Organizátoři zajistili doprovodný program, který můžete navštívit na stáncích vystavovatelů i ve vstupní hale. Jak je uvedeno na www.for-babies.cz, připraveny jsou například dětské taneční a pěvecké soubory, pestré streetartové aktivity nebo koncert ženského vokálního kvarteta Yellow Sisters.

Veškeré informace o veletrhu najdete na www.for-babies.cz. Portfolio společnosti Babypoint si můžete prohlédnout na www.babypoint.eu.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články