Zadeček v suchu zaručí klidné a spokojené miminko

Do výbavičky, kterou s láskou svému miminku chystá každá miminka, patří i plenky. Záleží jen na vás, zda zvolíte látkové pleny nebo jednorázové papírové pleny. Obojí má své plusy i minusy.
Zadeček v suchu zaručí klidné a spokojené miminko

Látkové pleny vyžadují vyšší investici na počátku, trochu zručnosti při přebalování, prostor na skladování použitých plen a prostor pro sušení vypraných. Též ne každé oblečení sedí na objemnějším zadečku zabaleném v látkovce a někteří rodiče také řeší, zda se jejich dítku v plenách dobře pohybuje.

Miminko si v látkových plenách ale hoví doslova jako v bavlnce i když k jejich výrobě se samozřejmě používají i jiné materiály. Látkování vás v jeho průběhu nebude již moc stát. Zakoupenou sadu lze navíc použít i na další miminko a tím se prvotní investice ještě více rozmělní. Ekologický přínos látkových plen je neoddiskutovatelný a dlužno dodat, že se výrobce snaží vytvářet lákavé designy, ve kterých dětičky vypadají přímo rozkošně. 

Papírové pleny někteří odsuzují za to, že se dlouho rozkládají a zatěžují tudíž planetu. Výrobci se ale snaží odbourat i toto a tak se soustředí na výrobu plen z recyklovatelných materiálů. Papírovky pořídíte téměř na každém rohu, snadno se s nimi zachází, použité se jednoduše zabalí a vyhodí do koše. Díky moderním materiálům jsou velmi subtilní, dětem při pohybu nikterak nebrání. Ty velmi savé zajistí rodičům a hlavně dětem ničím nerušený noční spánek, jelikož pojmou velké množství moči.

Sedí každému zadečku
Navíc existuje široká škála velikostí a tvarů plen. Dokonce můžete do papírovek balit už i hodně malá či předčasně narozená miminka. Plenky o velikosti Before Newborn jsou vytvořeny speciálně pro předčasně narozené děti a pro novorozence s velmi nízkou porodní váhou. Jejich tvar byl přizpůsoben tělíčku miminka o váze do 2 kilogramů. Plenka má vepředu speciální výřez na pupeční pahýl chránící před podrážděním tohoto citlivého místa a urychlující hojení.

Klepněte pro větší obrázek

Někteří rodiče si nejsou jistí, zda papírové pleny zaručí, aby pokožka miminka mohla dýchat.
Plenky Newborn jsou prodyšné a zajišťují tak stálý přísun vzduchu k jemné dětské pokožce. Měkká vnitřní vrstva Premium Dry díky své stavbě umožňuje absorbovat moč a řídké stolice, které mohou pokožku dráždit. Ta zůstává suchá, zdravá a bez odřenin.

Pevné suché zipy ve spojení s elastickými manžetami usnadňují správné umístění plenky Mini na dětském zadečku a tím zadržují „obsah" na svém místě. Přebalování usnadňují obrázky, které jsou symetricky umístěny po obou stranách loga Happy.

Pohyb dítěte v další vývojové etapě je důvodem toho, proč je plenka Midi navržena tak, aby neomezovala každodenní aktivity kojence a nezpůsobovala nepříjemné komplikace spojené s odřeninami a opruzeninami pokožky. Speciálně navržené elastické gumičky v pase a barevné manžetky umístěné na vnější straně plenky, zajišťují její dokonalé přizpůsobení tvaru dětského těla v každé situaci. Prodyšné absorpční jádro dává pocit komfortu a ochrany jemné dětské pokožky před opruzeninami. K dosažení co nejlepší a nejrychlejší distribuce vlhkosti do absorbčního jádra je plenka vybavena speciální distribuční vrstvou Magic Green, která zároveň signalizuje přijatou vlhkost.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články