Zábavné tvoření s Lego Creator může začít!

(Inzerce) Tvoření děti baví. Lego to ví, a proto vymyslelo úžasnou řadu Lego Creator, s kterou bude tvoření ještě větší zábava.
Zábavné tvoření s Lego Creator může začít!

Tato řada je stvořena pro děti od 7 do 12 let a přímo vybízí k novým a novým výtvorům. Lego Creator je určeno pro děti, které nemají stavění nikdy dost. Z jedné stavebnice postavíte hned tři výtvory. Kromě dětí budou spokojeni i rodiče, neboť výrazně ušetří! Jak už zde bylo zmíněno, z jedné stavebnice lze postavit hned tři výtvory najednou. To znamená, že si vaše dítě bude hrát třikrát tak déle a vy ušetříte - místo tří stavebnic koupíte pouze jednu jedinou!

Až tři výtvory lze poskládat se stavebnicí Lego Creator!

Děti mají na výběr z různých stavebnic Lego Creator. Výhodou však je, že z jedné skládačky mohou vytvořit pokaždé jiný kousek. Možná se ptáte, zda-li je řada Lego Creator určena i pro holky, nebo je to čistě "klukovská" záležitost? Kdepak! Lego Creator mohou skládat jak kluci, pro něž jsou tady motorky, vrtulníky, auta a další náměty. Holčičky si pak oblíbí zvířecí stavebnice. Vybrat si mohou stavebnici Chlupáčci, z které postaví roztomilou kočičku s myší, rozverné štěňátko nebo králíčka. Na výběr je pak i z dalších zvířecích stavebnic jako je Džungle, Divoký dravec nebo Pravěký dravec. Jak kluky, tak i holky potěší stavebnice s různými domečky, kde zase děti postaví až tři druhy domků. Poté, co výtvor ukážou své mamince a dostatečně si s nim vyhrají, jednoduše ho rozloží a začnou skládat další!

Zábava i rozvoj - to je stavebnice Lego Creator!

Podle mnoha osvědčených studií a testů jsou mnozí odborníci přesvědčeni, že stavebnice má na dítě nepodcenitelný vliv. Díky stavebnicím dítě rozvíjí jemnou motoriku. Při stavění přichází do kontaktu s různě velikými i tvarově odlišnými kostičkami. Také barevná pestrost kostiček dítěti hodně přidá. Hrou se tak učí barvy, hodnotí, které k sobě ladí či nikoliv. S malou pomocí rodičů se tak dítě naučí barvy jednoduše a zábavnou formou.  I když je v každém balení Lega uveden návod k sestavení, dítě se ho držet nemusí. Má tak volnou ruku ve vymýšlení nových výtvorů, čímž vyvíjí svou tvořivost i samostatnost. Lego Creator neurčuje žádné hranice co se týče tvoření. Díky kvalitě Lego stavebnic je barevná stálost i odolnost materiálu zaručena. Dítě si tak může bezpečně hrát s kvalitní hračkou, která ho zabaví na dlouhé hodiny a zároveň ho s sebou strhne na dlouhou pouť za poznáním a to vše formou hry.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články