Vylepšete si byt zajímavými doplňky

Máte pocit, že váš byt potřebuje změnu? Nechcete hned malovat nebo dokonce shánět nový nábytek? Pořiďte si do bytu pár designových kousků, které interiér pozmění snadno a za dostupný peníz.
Vylepšete si byt zajímavými doplňky

Poohlédněte se například po polštáři pod notebook na surfování do postele, nebo po podnosu na snídani a podložka pod počítač v jednom či po úložném setu krabic na boty nebo kravaty švédské značky Bosign.

Tato stockholmská značka se ocitá poprvé na českém trhu, ve svých výrobcích kombinuje skandinávský cit pro detail s funkčností a šarmem. Výsledkem jsou produkty, které dělají i z těch nejobyčejnějších věcí elegantní designové společníky – praktické a potřebné, na které si člověk lehce zvykne.

Například zmiňovaná kolekce Box od Bosign se skládá z průhledných krabic umožňujících mít neustálý přehled o kravatách, špercích, šátcích a dalších předmětech včetně úložných boxů s větracími otvory pro úschovu bot. Při jejich ukládání tak odpadne trápení se s nevzhlednými papírovými krabicemi. 

Klepněte pro větší obrázek

Eleganci rázem získá i surfování po internetu nebo snídaně v posteli, polštář pod notebook Surfpillow má totiž vrchní silikonové protiskluzové knoflíky, které odvádí teplo, takže nehrozí, že se počítač přehřeje. Potah lze z polštáře odepnout, a tím pádem jej lehce vyprat. Stejné výhody nabízí podložka Laptray, kterou lze navíc využít i jako podnos na jídlo, protože je vylepšena o celoplošný pevný povrch, který lze mít kromě látkového i v elegantním a ekologickém bambusovém provedení. Na cesty si pak lze od Bosignu přibalit nafukovací ramínka, pouzdra na cestovní dokumenty nebo cestovní nafukovací vaničku pro unavené nohy.

Klepněte pro větší obrázek

Zbrusu nový obchod To či to nabízí kromě švédských „vychytávek“ i designové doplňky a dárky - například minimalistické letadélko či přenosný gumový dřez značky Normann Copenhagen, jež je zároveň chladicí nádobou na šampaňské. Nechybí světla od NUD collection ve tvaru obřích žárovek nebo podložky pod sklenice Block Design a mnoho dalších doplňků do obývacích pokojů, kuchyní, koupelen a pracoven. Více na www.tocito.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články