Vyhrajte šampony, které ocení i vaše děti

Mytí dětských vlásků bývá často provázeno slzami, nemusí tomu ale tak být vždy. Vlasová biokosmetika K pour KARITÉ vyvinula jemný šampon určený pro mytí dětských vlásků.
Vyhrajte šampony, které ocení i vaše děti
Po aplikování šamponu zůstávají vlásky jemné, lesklé a dají se lehce tvarovat díky derivátů oligosacharidu získávaných ze složek fruktózy. Banánková vůně děti zcela jistě nadchne. Šampon je šetrný k vlasové pokožce. A pozor! Nedráždí oči.

 
Klepněte pro větší obrázek 
 
JEMNÝ DĚTSKÝ ŠAMPON - 100% PŘÍRODNÍ PARFÉM, 0% PEG, 0% PARABENŮ, 0% SILIKONŮ, 0% SODIUM LAURYL ETHER SULFATU. NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH.
 
Radost si uděláte i vy

Francouzský výrobce produktů K pour KARITÉ myslel i na maminky, pro které nachystal speciální dámskou vlasovou kosmetiku určenou na péči o suché, zničené vlasy bez objemu, které trpí například opakovaným barvením či vlivem znečištěného prostředí. Šampon, o který můžete soutěžit, obsahuje komplex účinných látek karité – zázvor, obohacený esenciálními oleji a používá se samostatně nebo ve směsi s NEKTAREM K pour KARITÉ k dosažení ještě vyšší hydratace.
 
Klepněte pro větší obrázek

JEMNÝ VLASOVÝ ŠAMPON - Normální až velice suché vlasy -  100% PŘÍRODNÍ PARFÉM, 0% PEG, 0% PARABENŮ, 0% SILIKONŮ, 0% SODIUM LAURYL ETHER SULFATU. NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH.

 
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Jakou certifikovanou přírodní vůní jsou obohaceny produkty dětské řady K pour KARITÉ?
 
a) jahodovou
b) jablečnou
c) banánovou

Formou SMS pošlete odpověď na tel. číslo 903 3310 ve tvaru: HRA mezera BETN mezera A, B nebo C mezera Jméno hvězdička Příjmení hvězdička Adresa.
Příklad: HRA BETN A Jana*Nováková*Tovární*9*Trutnov*11922.
 
Soutěž probíhá 14. - 21. 9. 2009. 15 účastníků soutěže, kteří správnou odpověď zašlou v termínu konání soutěže, obdrží balíček v hodnotě 510 Kč (1x jemný vlasový šampon pro ženy, 1x jemný dětský šampon). Výherci budou zveřejněni na internetových stránkách www.mojebetynka.cz. Cena SMS je 10 Kč včetně DPH. Hlasovat lze pouze v ČR. SMS službu poskytuje Burda Praha spol. s r. o., technický partner Airtoy, a.s. Info: e-mail: smssouteze@burda.cz. Veškerá pravidla na: www.burda.cz/SMSsouteze.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články