Vtipné fotografie z ultrazvuku

Také jste se těšili na snímek z ultrazvuku, a když jste jej drželi v ruce, snažili jste se rozluštit, co ta ‚okluzní fronta‘ má znamenat? Kde jsou ručičky, nožičky? Nejste sami. Mají to tak asi všichni nastávající rodiče a někteří ze změti čar vyčetli opravdu zajímavé věci.
Vtipné fotografie z ultrazvuku

Američtí manželé Donna a Simon byli vyděšení, když první ultrazvuk jejich miminka ukázal jisté nesrovnalosti. Bylo tedy třeba udělat další kontrolní ultrazvuk, který by podezření z abnormalit plodu vyvrátil nebo potvrdil. „Byli jsme z toho strašně nervózní. Čekali jsme na vyjádření lékařů několik dní. Když nám pak doktor obrázek dával se slovy, že je všechno v pořádku, dodal, abychom se fotografii pořádně podívali, že nám o svém dobrém stavu posílá zprávu i samotné miminko. A skutečně. Nemohli jsme uvěřit vlastním očím. Miminko jako by nám jasným gestem opravdu ukazovalo, že je všechno v nejlepším pořádku, a že se o něj nemusíme bát. Připadalo nám to legrační i úžasné zároveň. Každopádně podezření se pak skutečně nepotvrdilo a narodilo se nám úplně zdravé děťátko."

Klepněte pro větší obrázek

Jeff a Susan se na ultrazvukovém snímku svého miminka dočkali úplně jiného symbolu. Musíme přiznat, že bychom si ho vysvětlili trochu jinak, ale natěšení rodiče v něm viděli rockerský pozdrav. A protože oba jsou muzikanti a zapřisáhlí rockeři, byli z tohoto vzkazu nadšení.

Klepněte pro větší obrázek

Tohle se nám zdá trochu přitažené za vlasy, ale budiž. Britská maminka Laura Turner tvrdí, že na ultrazvuku jejího dítěte je tvář Ježíše. „Měla jsem problematické těhotenství a v sedmém měsíci jsem na ultrazvuku viděla nad synovým tělíčkem Ježíšův obraz. Přestala jsem se bát a miminko se opravdu narodilo zdravé."

Klepněte pro větší obrázek

Ultrazvuky v technologii 3D jsou lépe čitelné, i když možná trochu strašidelné. Každopádně, co si miminko o takovém focení myslí, je z fotografie úplně jasné.

Klepněte pro větší obrázek

Na tomto snímku se prý zase miminko snaží cosi si vydloubat z nosu. Že by už v bříšku začalo se špatnými návyky?

Klepněte pro větší obrázek

„Světu mír," vzkazuje všeříkajícím gestem miminko. Fotografii rodiče použili jako svérázné novoroční přání.

Klepněte pro větší obrázek

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články