Vítěz testu nosítek

V únoru zkoumal tým dTestu nosítka, klokanky a nosiče dětí. Různým testům podrobil deset nosítek. Nejvíce bodů získala Manduca New style.
Vítěz testu nosítek

V testu byla hodnocena bezpečnost a trvanlivost, jasnost uživatelských pokynů, ergonomie nosítka, použitelnost v praxi a přítomnost nežádoucích látek. Manduca New style zvítězila se ziskem 73 %. „Jsme rádi, že se naše ergonomické nosítko může honosit titulem vítěz dTestu s dobrou kvalitou. Vybrat si nosítko není pro rodiče jednoduché. Pamatuji si, jak jsem vybírala já. Tehdy jsem pro své syny zvolila manducu, a když se osvědčila, nabídla jsem ji i svým zákazníkům," říká Kateřina Borunská z MAMAJA group, která je oficiálním distributorem manduc pro Českou republiku.

Více informací najdete na www.dtest.cz.


Co je manducaKlepněte pro větší obrázek

Ergonomické nosítko Manduca můžete používat od narození dítěte až do jeho předškolního věku, respektive do 20 kg dítěte. Pro novorozence je připravena speciální vložka a součástí nosítka je také kapuce pro fixaci hlavičky spícího dítěte. Díky důmyslnému konstrukčnímu řešení lze nosit dítě na břiše, na boku i na zádech. Polstrované popruhy a bederní pás usnadňují rozložení váhy a komfort při nošení. Nosítko je možné přizpůsobit různě velkým rodičům. Manduca byla vyvinuta v Německu ve spolupráci s německými fyzioterapeuty a lékaři, takže je naprosto bezpečná. Zajišťuje korektní M pozici končetin, která prospívá vývoji kyčlí. Je vyrobena z přírodních materiálů (stoprocentní biobavlna nebo konopí) a barvena šetrnými netoxickými barvami. Zipy ani patentky neobsahují nikl.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články