Venušiny kuličky jako prevence inkontinence. Erotických hraček se nebojte

Poporodní potíže a únava z kolotoče kolem dětí partnerskému sexu příliš nepřidají. Cítíte, že váš intimní život potřebuje zpestřit a oživit? Nebo vás trápí bolesti či nepříjemné pocity, kvůli kterým se ložnicovým radovánkám raději vyhýbáte? Pozvěte do postele šikovné pomocníky.
Venušiny kuličky jako prevence inkontinence. Erotických hraček se nebojte | iStockphoto.com

Moderní erotické „vychytávky“ nejen, že vhodně okoření váš vztah a mohou zastat funkci „prostředníka“ při obnovení intimního kontaktu mezi partnery, dokážou také zároveň pomoci při nejrůznějších problémech v intimní oblasti – ať už se jedná o poporodní inkontinenci, posilování pánevního dna, potíže s jizvami po „sešití“ genitálií po nástřihu hráze a tak dále.

Pohled mého muže: Jak jsme na tom se sexem po dvou porodech?

Pohled mého muže: Jak jsme na tom se sexem po dvou porodech?

„Sexuální pomůcky jsou určitě výborným prostředkem ke znovupodnícení zájmu ženy o sex, který někdy po porodu poněkud uvadá. Děje se tak jednak proto, že péče o novorozence a kojence je dost náročná, jednak to způsobují hormonální změny spojené s kojením. Takže již na konci šestinedělí, pokud se nevyskytnou zdravotní komplikace, lze doporučit zejména hračky poskytující vibrace – ty totiž také uspíší hojení,“ uvádí MUDr. Ondřej Trojan z TH Kliniky Praha.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články