V Podolí spouští elektronickou registraci budoucích maminek

Přední česká porodnice, Ústav pro péči o matku a dítě v pražském Podolí, zavádí v těchto dnech v souladu s přáním svých klientů elektronickou registraci budoucích maminek k porodu.
V Podolí spouští elektronickou registraci budoucích maminek

Jednoduchý registrační formulář budou ženy moci vyplnit přímo na internetových stránkách porodnice www.upmd.cz v klidu a pohodlí svého domova. Jedná se o další opatření, jímž chce známá porodnice zlepšit kvalitu péče a komfort pro své těhotné pacientky.

Rodičky mají od 2. dubna 2013 přístup ke službám porodnice bez čekání v nekonečných frontách. Díky internetovému formuláři navíc získají okamžitý přehled o volných termínech. „Náš ústav s dlouholetou tradicí poskytování zdravotní péče na nejvyšší úrovni neustále zkvalitňuje služby pro maminky a jejich děti podle nejmodernějších trendů ve zdravotnictví,“ říká k zavedení registrace ředitel ústavu Doc. MUDr. Jaroslav Feyereisl, CSc., a dodává: „Jen v loňském roce u nás proběhlo asi 5200 porodů a narodilo se více než 5300 dětí. Elektronická registrace je jedním z kroků, jak můžeme při rostoucí poptávce zajistit co nejkvalitnější péči. Věříme, že díky novému způsobu registrace u nás maminky budou mnohem spokojenější.“

K porodu v Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 – Podolí se mohou zaregistrovat všechny nastávající maminky bez ohledu na své bydliště, a to po ukončeném 14. týdnu těhotenství. Na jeden den porodu se může registrovat až 12 klientek, přičemž elektronická registrace probíhá i o víkendu. 

Zájem o služby poskytované ústavem každým rokem výrazně stoupá. Porodnice proto soustavně navyšuje své kapacitní možnosti, aby mohla vyhovět co největšímu počtu zájemkyň o péči na nejvyšší úrovni v České republice. Registrace je pro zajištění bezpečného a klidného průběhu porodu nezbytná. „Na základě registrace přecházejí těhotné ženy od 36. týdne těhotenství pod náš odborný dohled, díky kterému jim zajistíme nejlepší komfort při porodu a také budeme moci předejít různým komplikacím. Nejdůležitějším cílem pro nás je, aby se u nás nastávající maminky cítily v bezpečí,“ uzavírá Jaroslav Feyereisl.

Registrační formulář a další důležité informace jsou dostupné na webových stránkách www.upmd.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články