Učte se s dětmi angličtinu zábavnou formou a zadarmo

Jazyková metoda Helen Doron je založena na pravidelném opakovaném poslechu a pozitivním upevňování již nabytých znalostí. Učí jazyk kombinací vizuálních, auditivních a pohybových vjemů. Děti se zároveň naučí být kreativními a celoživotními studenty.
Učte se s dětmi angličtinu zábavnou formou a zadarmo

Helen Doron Early English je předním inovativním vzdělávacím systémem, který od roku 1985 poskytuje exkluzivní vzdělávací programy a kvalitní výukové materiály pro děti od tří měsíců do 14 let. Helen Doron Early English je "duchovním dítětem" britské lingvistky a pedagožky Helen Doron, která spojila své znalosti nabyté během akademických studií s praxí při práci učitelky anglického jazyka a vytvořila vlastní přirozenou a úspěšnou metodu výuky anglického jazyka pro děti. Kladla důraz zejména na rozhodující vývojové fáze mozku dítěte.

Helen Doron Early English je celosvětově uznávanou metodou. Dnes podle ní učí angličtinu přes 3 000 učitelů více než 85 000 dětí ve třiceti zemích světa. Za 25 let její existence prošlo kurzy Helen Doron Early English celkem přes milion dětí. V České republice bylo první z výukových center otevřeno v září 2004 v Opavě. V současné době funguje po celé České republice celkem 32 výukových center. V menších městech dále působí nezávislí učitelé. Celkově se u nás na 70 místech učí v rámci Helen Doron Early English více než téměř 5000 dětí.

Jednou z hlavních předností Helen Doron Early English je šíře a návaznost nabízených kurzů. Rodiče si mohou vybrat celkem z 10 kurzů angličtiny v závislosti na věku a míře pokročilosti dětí. Kurzy pokrývají sedm let mluvené angličtiny pro nejmenší a malé děti a tři roky konverzace, čtení a psaní pro starší děti.

Učte své děti anglicky podle videí na Facebooku zcela zdarma
Společnost Helen Doron Early English se v roce 2008 podílela na přípravě lekcí angličtiny v České televizi. Podle její metody se učily děti u obrazovek po celé republice. Nyní se rozhodla tato videa postupně zveřejnit na své stránce na Facebooku.

Celkem je natočeno 28 lekcí, které jsou na facebookovské stránce Učím své dítě anglicky postupně zveřejňovány každé pondělí. Zatím jich zde najdete 9. „Lekce s Českou televizí byly velice oblíbené. Rodiče si mohou videa prohlédnout zcela zdarma a pouštět je svým dětem. Tak si vyzkouší, zda jim naše metoda sedí, či nikoli z pohodlí svého domova. Zda se pak rozhodnou vyrazit na ukázkovou hodinu nebo se do kurzu přihlásit je jen a jen na nich,“ vysvětluje Marek Halfar, ředitel společnosti Angličtina pro Děti s.r.o.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články